Móda z TV-žúru: Vinczeová a Rolins len na pol plynu, zatienila ich Czoborová

Koktejlky, ležérne džínsy, či košeľové šaty - známe osobnosti sa na nedávnej párty televízie Markíza predviedli naozaj na mnoho spôsobov. Dress code bol mimoriadne pestrý, niekoľko dám príjemne prekvapilo.

13.11.2017 15:36
debata
Zora Czoborová nechýbala na markízackom žúre. Foto: TV Markíza
Zora Czoborová nechýbala na markízackom žúre. Zora Czoborová nechýbala na markízackom žúre.

Na červenom koberci pred stenou s logom najznámejšej slovenskej televízie sa vo štvrtok večer postavili známe tváre z obrazovky, ale aj celebrity, ktoré skrátka nevynechajú príležitosť vyraziť si na dobrý žúr. Uvoľnená nálada sa preniesla aj do oblečenia a vybraným dámam vyslovene svedčala.

Veľmi príjemným prekvapením bola Zora Czoborová, ktorá často zvykne v stylingu tlačiť na pílu príliš otrockým ladením doplnkov alebo kombinovaním farieb. Tentoraz vychádzala z tria červená, čierna a atramentovo-modrá. Ale príjemný bol celkový výsledok. Niekdajšia fitness-hviezda totiž skombinovala čierne legínsy a vysoké kožené čižmy s košeľovými šatami v károvanom vzore. Trošku grunge, trošku sexy rockerka, ale na 50-ročnú dámu skutočne zacielené do čierneho. Czoborová už dlho nevyzerala lepšie.

Herečka Michaela Čobejová s kamarátom Danom...
Lenka Vavrinčíková ohlásila tretiu sériu šou...
+24Hlavní hrdinovia seriálu Oteckovia - Hore...

V podobnej ležérno-hravej estetike, ktorej však nechýbal punc prirodzeného sexepílu, sa obliekla aj redaktorka a moderátorka Veronika Ostrihoňová. Čierne šaty s odhalenými ramenami a volánovým lemom doplnila džínsovou bundou s výrazným grafickým výtvarným vzorom. Efektné boli členkové čižmy na hrubom podpätke. Príjemný farebný akcent dodávala vzhľadu zelená kabelka Valentino.

Televízna redaktorka Veronika Ostrihoňová. Foto: TV Markíza
Televízna redaktorka Veronika Ostrihoňová. Televízna redaktorka Veronika Ostrihoňová.

Na striedmu čiernu stavila v tento večer Silvia Chovancová-Lakatošová. Aj ona volila šaty, ktoré kládli dôraz na odhalené ramená, jemný volánikový lem na spodnom okraji im dodával mladistvý punc. Chovancová-Lakatošová ho vybalansovala voľbou tmavých pančúch a lodičiek a hoci nešlo o žiaden originálny styling, výsledok bol uspokojivý.

Jej kolegyňa z Let's Dance, herečka Evelyn Kramerová, volila čierne šaty s jemne zvlneným okrajom sukne a širšími rukávmi s volánovým lemom. Voľba to bola v poriadku. Nepochopiteľné však boli fialové velúrové čižmy siahajúce až (alebo len?) po kolená. Práve na hornom leme sa nepekne krčili a opticky vyslovene kazili efekt štíhlych pekných nôh, ktorými Kramerová disponuje a ktoré párkrát ukázala aj na tanečnom parkete.

Herečka a komička Evelyn Kramerová a jej... Foto: TV Markíza
Evelyn Kramerová a jej kamarát - herec Števo Martinovič. Herečka a komička Evelyn Kramerová a jej kamarát - herec Števo Martinovič.

Vysoké, zväčša tmavé čižmy boli v tento večer v kurze a objavili sa na nohách mnohých dám. Nie všade ale fungovali na jednotku. Napríklad u speváčky Veroniky Strapkovej sa kombinácia zamatového dezénu na vínových šatách s jemným vzorom a semišových čiernych čižiem na plochej podrážke stala zbytočne usadlou a ťažkopádnou. Je to škoda, lebo najmä šaty vyzerali veľmi pekne.

Speváčka Katarína Knechtová, ktorá počas večera účinkovala, si obliekla kombináciu bielych sako-šiat s asymetrickým spodným lemom a doplnila ich lakovanými čižmami jemne nakrčenými v oblasti lýtok. U Knechtovej už sme boli svedkami aj vycibrenejšieho stylingu – v tomto prípade pôsobili rušivo najmä sieťované pančuchy, ale aj samotný efekt asymetrie. Nech zdvihne ruku ten, kto nemá nutkanie povedať jej, aby si zapla šaty o gombík vyššie. A to asi dizajnérsky zámer nebol. Dojem vylepšovala aspoň príjemná vizáž s jasnočerveným rú­žom.

Na akcii nechýbali ani manželia Adela Vinczeová... Foto: TV Markíza
Na akcii nechýbali ani manželia Adela Vinczeová a Viktor Vincze. Na akcii nechýbali ani manželia Adela Vinczeová a Viktor Vincze.

U moderátorky Adely Vincezovej je verejnosť už zvyknutá, že voľné chvíle využíva na to, aby sa cítila predovšetkým komfortne. Večerných rób a líčenia má dosť na obrazovkách. Tomu sa dá rozumieť. Na markízacky žúr si na seba vzala veľmi pekný predĺžený kabátik so skrátenými volánikovými rukávmi. Sprané čierne elastické džínsy boli tolerovateľnou voľbou, rovnako ako kabelka prevesená cez plece. Vysoké šnurovacie tenisky obľúbenej značky v čierno-bielej farebnosti, ktorými tento celok doplnila, však mali radšej zostať doma. Vyzerá akoby ju niekto skladal z dvoch častí. Jedna vychádzková, druhá večierková.

Speváčka Dara Rolins. Foto: TV Markíza
ZAK Speváčka Dara Rolins. Speváčka Dara Rolins.

Večierkový „level“ sa však úplne vytratil z módnej kombinácie speváčky Dary Rolins. Zostal len ten vychádzkový. Presne tak totiž vyzerala jej kombinácia predĺženej vesty, úzkych džínsov a semišových hnedých čižiem. Ako takej sa kombinácii vlastne nedá nič vytknúť. Skôr by ste však očakávali, že ju tak stretnete na prechádzke s kočíkom na Železnej studničke a nie na párty televízie, ktorá ju možno už čoskoro osloví do pozície porotkyne v blížiacom sa projekt Superstar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Markíza #móda #párty #Zora Czoborová #Dara Rolins #Silvia Chovancová-Lakatošová #Evelyn #Adela Vinczeová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...