Krásne superhrdinky žiarili na premiére! Prichádza Liga spravodlivých

Jednou populárnou skupinou sú Avengers a druhá, na ktorej spojenie na filmovom plátne sa čakalo, bude nepochybne Liga spravodlivých. Rovnomenný film mal premiéru v Los Angeles.

14.11.2017 12:44
debata
Herečky Connie Nielsen (vľavo) a Gal Gadot. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečky Connie Nielsen (vľavo) a Gal Gadot. Herečky Connie Nielsen (vľavo) a Gal Gadot.

Novinka, v ktorej sa pred jednou kamerou stretáva napríklad Superman, Batman či Wonder Woman, patrí nepochybne medzi najočakávanejšie blokbastery jesennej sezóny. Hlavní predstavitelia hrdinov film uviedli v pondelok večer v Los Angeles.

Zľava:  Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller,...
Herečka Diane Lane.
+13Herečka Connie Nielsen.

Na červenom koberci nechýbal Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), ani Jason Momoa (Aquaman). Pozornosť však patrila najmä krásnym dámam.

Izraelská herečka Gal Gadot sa úlohou Wonder Woman vyšvihla medzi hollywoodsku elitu. Na pondelňajšej slávnostnej premiére bola teda mimoriadne obletovanou dámou. V kreácii z dielne Altuzarra predviedla táto očarujúca brunetka dokonalé krivky, ktoré má späť po nedávnom druhom pôrode.

Herečka Amber Heard v kreácii Atelier Versace. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Amber Heard v kreácii Atelier Versace. Herečka Amber Heard v kreácii Atelier Versace.

Premietanie filmu Liga spravodlivých (Justice League) si však nenechala ujsť ani Amber Heard, herečka, ktorá si vo filme strihla menšiu rolu a ktorá dostane už čoskoro väčší priestor v samostatnom filme o Aquamanovi.

Exmanželka Johnnyho Deppa bola neprehliadnuteľná aj vďaka supersexi kreácii z dielne Atelier Versace, ktorá odhaľovala jej nohy vo vysokom rozparku aj obnaženú kožu pod sieťou čiernych korálikov a retiazok.

zväčšiť Zľava:  Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller,... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller, Gal Gadot, Ray Fisher a Ben Affleck Zľava: Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller, Gal Gadot, Ray Fisher a Ben Affleck pózujú na premiére filmu Liga spravodlivých (Justice League).

Do slovenských kín príde liga spravodlivých vo štvrtok 16. novembra a tvorcovia už s napätím očakávajú, ako sa filmu bude dariť v kinách na severoamerickom kontinente. Rebríčkom momentálne kraľuje iný komiksový hrdina – Thor. Tretí film zo série o božskom hrdinovi s ťažkotonážnym zázračným kladivom už stihol zarobiť v Amerike vyše dvesto miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Amber Heard #Los Angeles #Gal Gadot #Liga spravodlivých

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...