V luxusnom lesku a perí! Kosovská kráska žiari, kde sa objaví

Posledné dni má naozaj plné ruky práce. Speváčka Rita Ora lieta z jednej akcie na druhú, strieda podujatia aj krajiny. Naposledy žiarila v Berlíne.

19.11.2017 00:00
debata (3)
Speváčka Rita Ora pózuje pred štartom 69.... Foto: SITA/AP, Britta Pedersen
Speváčka Rita Ora pózuje pred štartom 69. ročníka cien Bambi. Speváčka Rita Ora pózuje pred štartom 69. ročníka cien Bambi.

Rodáčka z Kosova, ktorá vyrastala v Londýne, pricestovala ako hudobný hosť na vyhlásenie cien Bambi v Berlíne. Na červenom koberci z nej mnohí nemohli spustiť zrak. Ora si totiž vzala honosnú róbu zdobenú trblietavými krištáľmi a perím z kolekcie Zuhair Murada.

Iba pár dní predtým sa speváčka objavila na vyhlásení cien MTV Europe Music Awards, ktoré jej organizátori zverili aj na moderovanie. Ora je šoumenka a tak túto úlohu zvládla na jednotku – aj tým, že zaujala v bielom župane na červenom koberci, pod ktorým predvádzala snehobiele nohavičky.

Dvadsaťšesťročná speváčka momentálne boduje aj s hudobnými počinmi a zdá sa, že záver roka 2017 bude pre ňu v naozaj pozitívnom duchu. Či sa to zúročí aj neskôr, ukážu už časom rozličné hudobné ceremoniály a výročné galavečery s udeľovaním hudobných cien.

Modelka Franziska Knuppe.
Modelka Eva Padberg.
+15Speváčka Helene Fischer počas svojho vystúpenia...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #profesia #krása #Rita Ora #Bambi #pôvab

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....