Tatumova polovička ako bohyňa zvodnosti, očarila aj Lovato či Kidman

Prehliadkou módy na rôzny spôsob, večernej, koktejlovej, ale aj klubových sexi kreácií, bolo vyhlásenie cien American Music Awards 2017.

20.11.2017 13:29
debata
Herečka Jenna Dewan Tatum v šatách od Juliena... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jenna Dewan Tatum v šatách od Juliena MacDonalda. Herečka Jenna Dewan Tatum v šatách od Juliena MacDonalda.

Na červenom koberci sa stretli mnohé známe tváre hudobnej scény, medzi ktorými nechýbali ani zástupkyne a zástupcovia Hollywoodu. Prípravu nepodcenili a snažili sa zažiariť.

Medzi naj príťažlivejšie dámy večera sa nepochybne zaradila herečka a tanečnica Jenna Dewan Tatum. V trblietavej večernej róbe od Juliena McDonalda, ktorá odhaľovala jej chrbát a tiež poskytovala veľký priestor nahej koži hrudníka, vyzerala famózne. Sexi tmavovláska s jemne strapatým bobom bola doslova pastvou pre oči a len máloktorá dáma ju mohla v tento večer zatieniť.

Selena Gomez v kožených šatách Coach.
Ciara v kreácii Alexandre Vauthier Haute Couture.
+22Speváčka Demi Lovato prišla v šatách Ester Abner.

Voľba na jednotku s hviezdičkou sa však podarila aj speváčka Demi Lovato, ktorá pred týždňom pútala pozornosť na cenách MTV Europe Music Awards v kombinácii nohavíc a saka na holom tele. Tentoraz volila elegantnejšie, no výsledok pôsobil prirodzenejšie a viac svedčal jej osobnosti. Róba bez ramienok s tvarovaným driekom, ktorá vyzdvihla jej ženské krivky, urobila hviezde skvelú službu.

Speváčka Demi Lovato prišla v šatách Ester Abner. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Demi Lovato prišla v šatách Ester Abner. Speváčka Demi Lovato prišla v šatách Ester Abner.

V prípade speváčka Pink, ktorá sa rozhodla pokračovať v romantickom tóne a na červenom koberci predviedla večerný model s kaskádou lososových volánov, to zase nebol práve zásah do čierneho. Šaty od Monique Lhuillier vyzerali skôr ako zväčšenina modelu pre bábiku Barbie než funkčný a moderný odev na večernú príležitosť. Bod môže speváčka dostať aspoň za snahu.

Speváčka Pink v šatách od Monique Lhullier. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Speváčka Pink v šatách od Monique Lhullier. Speváčka Pink v šatách od Monique Lhullier.

Medzi dámami, ktoré sa rozhodli ubrať plyn a netlačiť na pílu príliš pompézneho odevu, sa objavila tento rok napríklad speváčka a herečka Hailee Steinfeld (v nohavicovom kostýme Mugler) či speváčka Selena Gomez (v kožených minišatách Coach) – obe vyzerali veľmi moderne a zároveň sexy.

Podobné však platí aj pre dámu, ktorá je od oboch žien staršia o celú generáciu. Päťdesiatnička Nicole Kidman, ktorá sprevádzala manžela Keitha Urbana, si obliekla čierny koktejlový model od Olivera Theyskensa, doplnila ho vysokými čižmami s klipsami a vyzerala famózne. Podobne sexy sa vystrojila aj speváčka Ciara, ktorej kožený model vznikol v dielne haute couture Alexandra Vauthiera.

Manželia Keith Urban a Nicole Kidman. Herečka... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Manželia Keith Urban a Nicole Kidman. Manželia Keith Urban a Nicole Kidman. Herečka mala na sebe šaty Olivier Theyskens.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Demi Lovato #Nicole Kidman #Pink #Jenna Dewan Tatum #American Music Awards 2017

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...