Sexy dračica Cibulková, Rolins štýlová! Známe Slovenky vyrazili za luxusom

Domáca móda, ale aj luxusná starostlivosť o krásu sa spojili na mieste, na ktorom to vo štvrtok večer minulý týždeň žilo priam ako v New Yorku. Zišla sa tu smotánka, bohatí klienti aj známe tváre šoubiznisu.

20.11.2017 15:24
debata (3)
Tenistka Dominika Cibulková na otvorení Privée... Foto: Profimedia
Tenistka Dominika Cibulková na otvorení Privée Envy v Bratislave. Tenistka Dominika Cibulková na otvorení Privée Envy v Bratislave.

V samotnom centre Bratislavy vznikol zaujímavý koncept spojenia dizajnovej módy s klinikou krásy a tiež kaderníckym salónom. Najväčším lákadlom na veľkolepej otváračke boli pravdepodobne dizajnové kúsky návrhárov ako Michal Kováčik či Jakub Polanka.

„Všetky veci, ktoré som tu mal, sa už predali. Budem musieť priniesť ďalšie,“ tešil sa ďalší renomovaný návrhár – Boris Hanečka. Aj on určite ocenil ideu vzniku takéhoto konceptu, za ktorou stojí štylista Andrej Kusalik, podnikateľka Natália Selveková a kaderník Patrik Veselý.

Dvojica krstných mám - tenistka Dominika...
Moderátorka Vera Wisterová v kreácii od Jakuba...
+18Dizajnér Boris Hanečka s tehotnou herečkou...

Pozornosť hostí však upútali najmä známe tváre, ktoré ich spoločné „dieťa“ prišli podporiť. Na čele s Dominikou Cibulkovou, čo asi nikoho neprekvapí. S Kusalikom spolupracuje už roky. Obliekol ju aj na tento večer a spravil z nej sexy dračicu. Kožený skrátený top na jedno rameno a sukňa s rozparkom odhaľújúcim nohy, pôsobili provokatívne, ale zároveň boli vkusne sexy.

Speváčka Dara Rolins v kreácii od Michaela... Foto: Profimedia
Speváčka Dara Rolins v kreácii od Michaela Kováčika. Speváčka Dara Rolins v kreácii od Michaela Kováčika.

Príťažlivá bola aj speváčka Dara Rolins, druhá z krstných mám, ktorú si tvorcovia večera povolali do Bratislavy. V čiernych asymetrických šatách od Michaela Kováčika vyzerala elegantne, no zároveň jej vzhľad mal šmrnc modernosti a zvodnosti.

O moderovanie podujatia sa postarala ďalšia známa dáma a fanúšička módy Vera Wisterová, ktorú na tento večer obliekli do kreácie od Jakuba Polanku. Ďalšie známe tváre, ktoré sa na akcii zúčastnili, si môžete pozrieť v galérii.

zväčšiť Zľava: Moderátorka Vera Wisterová, štylista... Foto: Lucie Urban
Vera Wisterová, štylista Andrej Kusalik, Natália Selveková, Dominika Cibulková, Dara Rolins a Patrik Suši Veselý. Zľava: Moderátorka Vera Wisterová, štylista Andrej Kusalik, Natália Selveková, Dominika Cibulková, Dara Rolins a Patrik Suši Veselý.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #luxus #móda #Dominika Cibulková #Dara Rolins #otvorenie

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....