Éterická diva Cibulková aj zvodná Verešová: Kto vyrazil na módnu charitu?

Uplynulý predĺžený víkend bol pomerne bohatý na spoločenské udalosti. A ako inak, dal možnosť aj domácim celebritám a známym tváram zažiariť.

21.11.2017 14:51
debata (6)
Tenistka Dominika Cibulková v šatách Valentino. Foto: Fashion TV
Tenistka Dominika Cibulková v šatách Valentino. Tenistka Dominika Cibulková v šatách Valentino.

V sobotu sa v Bratislave konal ďalší ročník benefičného podujatia pod taktovkou známej módnej televízie a jej riaditeľky Gabriely Drobovej. Akcia s názvom Fashion Sparkling Charity Night Gala pritiahla do priestorov bratislavskej Reduty najmä známe krásky, modelky či bývalé kráľovné krásy. Pozornosť však pútala aj známa športovkyňa Dominika Cibulková.

Tenistka Dominika Cibulková v šatách Valentino.
Bývalá Miss Slovensko a novinárka Barbora...
+12Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová v...

Kým pár hodín predtým sa predvádzala v sexy koženej kombinácii na otvorení nového módneho priestoru v centre mesta, na akciu módnej televízie dorazila ako éterická a elegantná dáma. Vďaka za to patrila šatám značky Valentino, ale aj decentnej no noblesnej úprave a líčeniu.

Známa športovkyňa sa zároveň stala ambasádorkou podujatia, ktorého výťažok putuje na konto projektu Biela pastelka. Súčasťou večera bola dražba, v rámci ktorej sa spoločne s príspevkami tento rok vyzbieralo vyše 37-tisíc eur.

Modelka Andrea Verešová v šatách od Jany... Foto: Fashion TV
Modelka Andrea Verešová v šatách od Jany Pištejovej. Modelka Andrea Verešová v šatách od Jany Pištejovej.

Na červenom koberci sa okrem Cibulkovej objavila napríklad bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková, riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Chovancová-Lakatošová, ale aj modelka Andrea Verešová, ktorá pricestovala z Prahy.

Z hľadiska módy mali dôvod na radosť najmä domáci tvorcovia – práve v ich kreáciách sa totiž predvádzali mnohé známe dámy. Akcii dominovali róby od Jany Pištejovej (Andrea Verešová, Martina Horňáková), ale nechýbali ani kreácie od Borisa Hanečku (Alena Pallová) či Michaela Kováčika (Barbora Franeková). Viac foto v galérii.

Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia... Foto: Fashion TV
Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Chovancová-Lakatošová. Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Chovancová-Lakatošová.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #Dominika Cibulková #charita #Fashion Sparkling Charity Night

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...