Rezešová, Wisterová či Müllerová vyrazili na Mikloška. Oplatilo sa!

Už zvyčajne je obdobie pár týždňov pred Vianocami nabité spoločenskými podujatiami, ktoré lákajú aj známe tváre. Prehliadka Fera Mikloška, dizajnéra, ktorý mnohé z nich aj oblieka, nebola výnimkou.

23.11.2017 12:10
debata
Trio dám v zložení Vera Wisterová (druhá... Foto: Peter Frolo
Vera Wisterová (druhá zľava), Lenka Šóošová (tretia zľava) a Petra Ficová s moderátorom Brunom Ciberejom Trio dám v zložení Vera Wisterová (druhá zľava), Lenka Šóošová (tretia zľava) a Petra Ficová s moderátorom Brunom Ciberejom.

V priestoroch Primaciálneho paláca v Bratislave sa zišli modelky, moderátorky, ale aj zástupcovia hudobnej či hereckej brandže. Lákadlom bola druhá časť výročnej kolekcie k 20. výročiu existencie značky a salónu, v rámci ktorých známy návrhár tvorí. Na svoje si prišli nepochybne najmä fanúšikovia luxusnej a opulentnej módy, určenej na spoločenské udalosti.

Moderátorka Soňa Müllerová.
Moderátorka Emma Tekelyová a jej dcéra,...
+13Dizajnérka Michaela Ľuptáková.

Nielen dlhé večerné šaty, ale aj koktejlové kreácie či luxusné kabáty s kožušinou už tradične patria do Mikloškovej tvorby. Práve nad nimi sa tentoraz v prvých radoch prehliadky rozplývala napríklad moderátorka Soňa Mullerová s bývalou kolegyňou Emmou Tekelyovou či Mikloškova mladšia klientská základňa na čele s Denisou Mendrejovou alebo Evou Rezešovou. Celkom vtipným detailom bolo, že aj mnohí známi hostia stavili v rámci dress-code na čiernu farbu – podobne ako Mikloško v novej kolekcii na Jeseň-Zimu 2017/2018.

Modelka v kreácii z druhej časti výročnej... Foto: BABUSIK Dominik
Miklosko Fashion Design - Jeseň-Zima 2017/2018 Modelka v kreácii z druhej časti výročnej kolekcie Fera Mikloška k 20. výročiu existencie jeho značky. Miklosko Fashion Design - Jeseň-Zima 2017/2018

Popri temných tónoch však kolekcii nechýbalo veľa lesku a práve to je vec, ktorá očarila aj moderátorku Veru Wisterovú. „Milujem flitre. Mám ich rada aj v hudbe aj v móde, orientujem sa až do takej travesty divokej scény – zlaté čižmy nad kolená, flitre na očiach, na perách, veľká parochňa. Milujem to a ani sa tým netajím, mám rada tento až trošku gýč – veľa flitrov, veľa lesku. To tu dnes bolo, takže prehliadka sa mi veľmi páčila. Keby som na to mala parametre, finančné aj postavové, určite viac ako tretinu modelov by som si vedela predstaviť na sebe,“ uviedla pre Pravda.sk Vera Wisterová.

Modelka v kreácii z kolekcie spoločenskej a...
Modelka v kreácii z kolekcie spoločenskej a...
+25Modelka v kreácii z kolekcie spoločenskej a...

Podľa nej je Mikloško bonviván slovenskej módnej scény. „Je neuveriteľne zábavný, šarmantný a charizmatický človek. A presne taký, aký je on, je aj jeho móda. Krásna na pohľad a má v sebe iskru ako má aj Fero ako človek,“ skonštatovala usmievavá Wisterová, ktorú na prehliadke sprevádzala kolegyňa Lenka Šóošová, fotografka Petra Ficová a moderátor Bruno Ciberej. Zábery z prehliadky aj fotografie známych tvárí na akcii si pozrite v našich galériách.

Dizajnér Fero Mikloško s vernými klientkami -... Foto: Peter Frolo
Fero Mikloško s vernými klientkami - Evou Rezešovou (vľavo) a Natáliou Selvekovou. Dizajnér Fero Mikloško s vernými klientkami - Evou Rezešovou (vľavo) a Natáliou Selvekovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #známe tváre #Fero Mikloško #flitre #Vera Wisterová #lesk #jeseň-zima 2017

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...