Harry a krásna Meghan pred objektívmi! A pozrite sa na ten prsteň...

Po ohlásení zásnub a svadby britského princa Harryho a americko-kanadskej herečky Meghan Markleovej sa partneri spoločne objavili v pondelok popoludní v záhrade Kensigtonského paláca.

28.11.2017 11:00
debata (10)
Princ Harry a Meghan Markle počas ich... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle počas ich oficiálneho fotografovania pred Kensingtonským palácom po ohlásení ich zásnub.

Pred objektívy fotografov a novinárov predstúpili ako snúbenci vôbec prvýkrát. Harry povedal, že je „nadšený“. Jeho snúbenica, ktorá prišla v bielom kabáte, uviedla, že je „taká šťastná“. Verejnosti ukázala tiež zásnubný prsteň.

Podľa agentúry AP sú v ňom aj dva diamanty, ktoré patrili Harryho matke, princeznej Diane. Na otázku, či bola žiadosť o ruku romantická, princ odpovedal, že „samozrejme“ bola.

Princ Harry a Meghan Markle počas ich...
Princ Harry a Meghan Markle počas ich...
+4Princ Harry a Meghan Markle počas ich...

V prvom spoločnom rozhovore, ktorý snúbenci poskytli BBC, hrdinka seriálu Kravaťáci uviedla, že bola – „akokoľvek to môže znieť naivne“ – absolútne nepripravená na mieru pozornosti, ktorú ich vzťahu venovali britské médiá.

Harry povedal, že plánujú mať v budúcnosti deti a prezradil aj podrobnosti o okamihu, kedy svoju nastávajúcu požiadal o ruku. Princ pokľakol pred svojou vyvolenou počas bežného večera, kedy sa „snažili upiecť kura“. Odpoveď prišla okamžite. „Nenechala ma ani dohovoriť,“ povedal Harry. Podľa Markleovej bola princovho žiadosť „prirodzená a veľmi romantická“.

Princ Harry a Meghan Markle počas ich... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle počas ich oficiálneho fotografovania pred Kensingtonským palácom po ohlásení ich zásnub - detailný pohľad na zásnubný prsteň.

Markle sa narodila a vyrastala v Los Angeles, študovala v štáte Illinois a žila v Kanade. Jej otec je beloch, matka černoška. Pozornosť, akú médiá venovali jej rasového pôvodu, označila Markle za skľučujúcu.

Zaujímavosťou je, že herečka už raz vydatá bola. V roku 2011 sa vydala za filmového producenta Trevora Engelsona, s ktorým sa v roku 2013 rozviedla. „Kráľovná a vojvoda z Edinburghu majú z dvojice veľkú radosť a prajú im veľa šťastia,“ vyhlásil Buckinghamský palác. Harryho brat princ William a jeho manželka Kate uviedli, že sú z páru nadšení. K zásnubám princovi a jeho vyvolenej zablahoželala aj premiérka Theresa May. Aj rodičia budúcej nevesty prejavili radosť. Jej otec je hollywoodsky osvetľovač a matka pracuje ako učiteľka jogy a psychoterapeutka, napísala agentúra AP.

zväčšiť Princ Harry a Meghan Markle počas ich... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle počas ich oficiálneho fotografovania pred Kensingtonským palácom po ohlásení ich zásnub.

Harry mal v minulosti najmenej dve vážnejšie známosti – s Chelsy Davyovou a Cressidou Bonasovou. V oboch prípadoch ale vzťahy stroskotali, podľa mnohých partnerky nezvládli nepretržitý záujem médií.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba #prsteň #novinári #Meghan Markle #snúbenci

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...