Iné by sa tomu vyhli, hollywoodske kamošky sa výškového rozdielu neboja

Asi väčšina herečiek, ktoré majú v sebe trošku hollywoodskej ješitnosti, by sa vyhla pózovaniu pred objektívom po boku výrazne vysokej kolegyne. Ale pre Reese Witherspoonovú to neplatí.

29.11.2017 00:00
debata (2)
Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej kolegyňa Nicole Kidman. Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej kolegyňa Nicole Kidman.

Slávna filmová „Pravá blondínka“ sa v pondelok večer objavila na vyhlásení filmových cien Gotham Awards, aby odovzdala jednu z cien večera – špeciálnu trofej pre Nicole Kidmanovú. Na červenom koberci sa postavili jedna vedľa druhej. Vizuálne vznikol veľmi zaujímavý obraz – výškový rozdiel medzi oboma dámami je totiž naozaj viditeľný.

Austrálska rodáčka Kidman, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Hodiny, narástla až do výšky 180 centimetrov. Spôsobovalo to často aj problémy v jej niekdajšom manželstve s Tomom Cruisom. Herec bol od nej nižší a tak ju žiadal nosiť nižšie podpätky, alebo on sám nosil údajne topánky do zabudovaným podpätkom.

Herečka Zoe Kazan.
Herečka Nicole Kidman v šatách z dielne...
+13Herec Armie Hammer.

Pre hollywoodsku kolegyňu, no najmä Kidmanovej kamarátku to nebol žiaden problém. Hoci je nižšia o hlavu, hrdo sa postavila vedľa Nicole, oblečená v šatách Oscar de la Renta a spoločne rozdávali úsmevy niekoľko minút.

Duo herečiek sa poznalo síce z videnia dlhší čas, až práca na seriáli Veľké malé klamstvá ich však spojila natoľko, že sa z nich stali veľmi dobré priateľky. Projekt spoločne aj produkovali.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherspoon #Nicole Kidman #pózovanie #rozdiel #výška #Gotham Independent Film Awards

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...