Doktorka Quinnová vzala útokom New York aj LA! Kde zažiarila viac?

Z New Yorku do Los Angeles. 66-ročná herečka Jane Seymour má za sebou udalosťami nabitý týždeň, ktorý si užila aj na červených kobercoch.

10.12.2017 00:00
Jane Seymour Foto: ,
Jane Seymour počas premiéry filmu "Just Getting Started" v Los Angeles.
debata

Začiatkom týždňa sa zúčastnila galavečera „Bloomberg 50“, ktorý sa konal v New Yorku, koncom týždňa už bola v Los Angeles na premiére filmovej novinky Just Getting Started v spoločnosti kolegov Rene Russo či Morgana Freemana.

Jane Seymour počas premiéry filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jane Seymour Jane Seymour počas premiéry filmu "Just Getting Started" v Los Angeles.

Ako zvyčajne, keď sa usmiata niekoľkonásobná „babička“ objaví v spoločnosti, aj teraz sa dočkala obdivných komentárov. Stále tip-top postavičku ukázala v dvoch šatách. V New Yorku to boli úzke šaty s výraznou potlačou, v Los Angeles o čosi extravagantnejší model asymetrického strihu, ktorý odhaľoval jej rameno. Účes ani tvár niekdajšej bond-girl sa roky takmer nemenia.

Jane Seymour počas premiéry filmu  "Just...
 Jane Seymour počas premiéry filmu  "Just...
+3 Sheryl Lee Ralph počas premiéry filmu  "Just...

Nestarnúca predstaviteľka seriálovej Doktorky Quinnovej (1993–1998) bola navyše aj hosťom vysielania šou Kelly Today, kde opísala, ako sa ju ako dvadsiatničku pokúšal sexuálne zneužiť vplyvný producent. A hoci jeho meno priamo neuviedla, z jej indícií sa dalo zistiť, že išlo o Raya Starka, vplyvného muža Hollywoodu, ktorý sa ako producent podpísal pod slávne filmy ako Oceľové magnólie či Funny Girl. Napriek zastrašovaniu však tlaku producenta nepodľahla a z jeho domu odišla. A hoci sa vyhrážal, že s jej kariérou je koniec, nestalo sa tak a pekná Angličanka v Hollywoode prerazila.

Jane Seymour na podujatí  "The... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Jane Seymour Jane Seymour na podujatí "The Bloomberg 50" v New Yorku.

Dlhovladá Seymour očarila mnohých mužov, so štyrmi sa postavila pred oltár. V roku 2015 sa rozpadlo jej zatiaľ posledné manželstvo s producentom Jamesom Keachom, s ktorým pracovala na úspešnom seriáli Doktorka Quinnová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Seymour #Just Getting Started

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...