Princovia ako vesmírni bojovníci? Na premiére Star Wars po boku hviezd!

Britskí princovia William a Harry sa v utorok na červenom koberci pred londýnskou Royal Albert Hall pripojili k tvorcom už ôsmeho dielu ságy Hviezdnych vojen, ktorí prišli film predstaviť na európsku premiéru.

13.12.2017 12:47
debata
Herecká dvojica Daisy Ridley a Mark Hamill... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Herecká dvojica Daisy Ridley a Mark Hamill pózujú fotografom spoločne. Herecká dvojica Daisy Ridley a Mark Hamill pózujú fotografom spoločne.

Informácie o tom, že si princovia vo filme tiež zahrali, ale kráľovský palác ani režisér nepotvrdili, informovala agentúra AP.

Film Star Wars: Poslední Jediovia má už za sebou svetovú premiéru, ktorá sa konala v nedeľu v Los Angeles. Aj na tú európsku v britskej metropole dorazil rad filmových hviezd, ktoré si v pokračovaní kultovej série zahrali.

Herečka Daisy Ridley.
Herec Domhall Gleeson.
+14Herec John Boyega na premiére filmu Hviezdne...

Fanúšikov pozdravili napríklad Daisy Ridley, Adam Driver či Mark Hamill. Rodená Britka Ridley volila po trblietavej kreácii s hviezdami, ktorú mala oblečenú v Los Angeles, čierne šaty z nylonového materiálu, pripomínajúceho „padákovinu“ z dielne značky Calvin Klein.

Neprehliadnuteľná bola aj päťdesiatročná herečka Laura Dern, ktorú na akciu do šiat z peria obliekol ateliér Alexander McQueen. Ďalšia hviezda členka hereckého ansámblu, Britka Gwendoline Christie, volila model z dielne experimentálnej dizajnérky Iris van Herpenovej.

Herečka Laura Dern v kreácii Alexander McQueen. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Laura Dern v kreácii Alexander McQueen. Herečka Laura Dern v kreácii Alexander McQueen.

Okrem spomenutých sa po červenom koberci prešli aj herci v bielych kostýmoch takzvaných stormtrooperov. Práve v celotelovom brnení bielej farby a s prilbou na hlave si v novom filme údajne zahrali aj princovia William a Harry, ktorí navštívili natáčanie filmu vlani v apríli. Médiám to pred časom prezradil herec John Boyega.

Či sa táto scéna do filmu nakoniec dostala, ale nie je jasné. Kráľovský palác sa k „filmovej kariére“ vnukov kráľovnej Alžbety II. odmietol vyjadriť. Komentovať vec nechcel na slávnostnej premiére ani scenárista a režisér snímky Rian Johnson. „Nemôžem to potvrdiť, ani vyvrátiť,“ povedal.

Princ William (vľavo) a princ Harry na... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Princ William (vľavo) a princ Harry Princ William (vľavo) a princ Harry na európskej premiére filmu Hviezdne vojny: Poslední Jediovia.

Do slovenských kín prichádza film Star Wars: Poslední Jediovia 14. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #princ William #premiéra #princ Harry #Daisy Ridley #Star Wars: Poslední Jediovia

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...