Tu mal stáť 'sexuálny predátor' Spacey! Jeho náhradník bojuje o glóbus

Film All the money in the world od režiséra Ridleyho Scotta púta pozornosť už pekných pár mesiacov. Dôvodom však nie je tentoraz jeho výnimočná kvalita, ale škandál, ktorý sa s ním spojil.

19.12.2017 13:55
Herec Christopher Plummer (vľavo) a režisér... Foto: ,
Herec Christopher Plummer (vľavo) a režisér Ridley Scott.
debata

V príbehu, ktorý zobrazuje skutočné udalosti ohľadom únosu v milionárskej rodine Gettyovcov, mal pôvodne účinkovať herec Kevin Spacey. Po tom, ako prepukla kauza okolo jeho obťažovania mladých mužov, sa však Scott rozhodol Spaceyho v snímke nahradiť. Všetky jeho scény prehral nanovo Christopher Plummer.

Herečka Michelle Williams v šatách z dielne...
Herec Christopher Plummer (vľavo) a režisér...
+3Herec Mark Wahlberg.

Ten na slávnostnom pondelňajšom premietaní v Los Angeles nechýbal a dokonca sa celý čas držal v spoločnosti spokojného Scotta. Hoci film sa ešte nedostal do širokej distibúcie, stihol splniť podmienky na to, aby ho mohli zaradiť do nominačnej sezóny aktuálneho roka. Aj preto má hneď tri želiezka v ohni v rámci nominácií na Zlatý glóbus. Cenu by mohol získať samotný Scott ako najlepší režisér, ale tiež Michelle Williams nominovaná na najlepšiu herečku a tiež spomenutý Plummer. Toho nominovali v kategórii najlepší herec vo vedľajšej úlohe.

Ktohovie, ako by sa filmu darilo, ak by v ňom zostal pôvodne obsadený Kevin Spacey. O ňom sa od rozpútania spomenutej kauzy nevie nič nové. Médiá sa domnievajú, že sa herec stiahol z verejného života. Jeho zástupca dokonca pred pár týždňami uviedol, že Spacey plánuje vyhľadať odbornú pomoc.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ridley Scott #Kevin Spacey #Všetky prachy sveta #Christopher Plummer

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...