Pod Kate sa trasie stolička! Meghan Markle opäť očarila, bude nová ikona?

Ešte nie je ani kráľovskou nevestou, ale oči celej Británie sa upierajú smerom k Meghan Markelovej. Ba čo viac, už ju mnohí pasovali za novú módnu ikonu.

26.12.2017 00:00
debata (2)
Princ Harry a Meghan Markle spoločne kráčajú na... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle spoločne kráčajú na vianočnú bohoslužbu, na ktorej sa zúčastnila aj kráľovná Alžbeta II.

Vyvolená princa Harryho, s ktorým si povedia áno na veľkolepom svadobnom obrade 19. mája, sa v pondelok predpoludním ukázala aj na slávnostnej vianočnej omši za účasti kráľovnej. Samozrejme, po boku svojho ryšavého snúbenca a zvyšku jeho rodiny.

Zábery 36-ročnej herečky hovoria jasnou rečou – kráľovská rodina má nový módny idol. Tentoraz v konkurencii hrdinky seriálu Kravaťáci neobstála ani vojvodkyňa Catherine v tradičnom tartanovom vzore na zimnom kabáte. Meghan Markle bola totiž stelesnením elegancie, ženského pôvabu, šarmu, ale aj luxusu.

zväčšiť Zľava: Vojvodkyňa Catherine z Cambridge, jej... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Zľava: Vojvodkyňa Catherine z Cambridge, jej manžel - princ William, herečka Meghan Markle a jej snúbenec - princ Harry. Zľava: Vojvodkyňa Catherine z Cambridge, jej manžel - princ William, herečka Meghan Markle a jej snúbenec - princ Harry.

Herečka si na seba obliekla príťažlivý zavinovací kabát v béžovej farbe z dielne značky Sentaler, doplnila ho semišovými hnedými čižmami Stuart Weitzman a malou kabelkou značky Chloe. Na ušiach jej viseli drobné briliantové náušnice v tvare snehových vločiek.

Ako píše server JustJared.com, odhadovaná cena týchto jednotlivých kúskov sa v spoločnom súčte ocitla len veľmi tesne pod hranicou 10-tisíc dolárov. V súčte pritom ešte chýba originálny klobúk z domácej britskej klobúčníckej produkcie a rukavice.

Princ Harry a Meghan Markle spoločne kráčajú na... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle spoločne kráčajú na vianočnú bohoslužbu, na ktorej sa zúčastnila aj kráľovná Alžbeta II.

Jedno je však isté – narozdiel od Catherine Middletonovej nebude Meghan Markle až tak dbať na striedmosť a triezvejšiu módu za ľudovejšie ceny. Ukázala to už na oficiálnych zásnubných záberoch. Šaty, ktoré má na nich oblečené, sú z dielne slávneho ateliéru Ralph & Russo a ich cena je vyše 50-tisíc libier. Markle má však ako herečka veľkú výhodu, že jej šaty zapožičiavajú. Je však pravdepodobné, že keď sa vydá, s týmto „zvýhodňovaním“ bude musieť prestať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #princ Harry #móda #cena #ikona #Meghan Markle

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....