Nicole Kidman: Mala som šťastie na dobrú prácu, teraz to musím vrátiť

Môžete byť jednou z najväčších hollywoodskych hviezd, ale šanca na prácu nie je ani pre vás istá na 100 percent. Priznáva sa k tomu aj herečka Nicole Kidman.

05.01.2018 00:03
debata
Herečky Nicole Kidman (vpravo) a Margot Robbie... Foto: Reprofoto: Juergen Teller pre Vogue UK
Nicole Kidman (vpravo) a Margot Robbie Herečky Nicole Kidman (vpravo) a Margot Robbie na titulnej stránke februárového vydania magazínu Vogue.

Rodená Austrálčanka sa objavuje na titulnej stránke britského magazínu Vogue ako jedna z hollywoodskych hviezd aktuálnej sezóny. Spoločnosť jej robí o polovicu mladšia kolegyňa Margot Robbie, mimochodom tiež z Austrálie. A obe dámy sa v rozhovore vyjadrili aj k tomu, aký je život herečky, ktorá túži po realizácii, práci a najmä po zmysluplných úlohách.

„Stále sa cítim ako dieťa v hereckej škole, ktoré dúfa, že dostane úlohu,“ uviedla Kidman pre Vogue. „Vždy som mala pocit, že som naozaj dieťa šťasteny za toľko práce, ktorú som mala a ktorú stále mám. Ale časť mojej práce je teraz aj niečo vrátiť späť a vytvoriť možnosti pre ďalšiu generáciu. Obzvlášť so ženskými režisérkami, pretože tento stav je momentálne v nerovnováhe,“ komentovala blondínka.

Jej o polovicu mladšia kolegyňa Margot Robbie exceluje v projekte Ja, Tonya o krasokorčuliarke Tonyi Hardingovej. Ako však sama poznamenala, jej rodina nepadá na zadok z toho, že je herečka. „Ohúrení sú asi tak na päť sekúnd a potom sa reč zvrtne na to, že náš pes sa zase povracal na koberec,“ prezradila pre Vogue Robbie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vogue #Nicole Kidman #Margot Robbie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...