Hviezdny víkend Nicole Kidmanovej. Žiari, kde sa objaví!

Herečku Nicole Kidman čakal v týchto dňoch spoločensky náročný víkend. Austrálska rodáčka je horúcou favoritkou na nedeľňajšom vyhlásení cien Zlatý glóbus s výkonom v seriáli Veľké malé klamstvá.

07.01.2018 09:30
debata
Herečka Nicole Kidman pózuje v kreácii Carolina... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Nicole Kidman pózuje v kreácii Carolina Herrera. Herečka Nicole Kidman pózuje v kreácii Carolina Herrera.

Ešte pred samotným nedeľňajším vyhlásením sa však 50-ročná hviezda objavila v piatok na ceremoniáli 7. ročníka cien AACTA International Awards, ktoré sú cenami pre austrálsku hereckú komunitu. Blondínka nebola jedinou dámou od protinožcov, ktorá na akciu zavítala.

Práve Kidmanovej prítomnosť si však médiá užili a využili najviac. Herečka v šatách od Caroliny Herrery vyzerala veľmi pôvabne a rozdávala úsmevy po boku kolegu a dobrého priateľa Hugha Jackmana.

Herečka Nicole Kidman a jej kolega Hugh Jackman...
Herec Gary Oldman.
+3Herec Hugh Jackman.

Kidmanovej tvár sa len pred pár dňami objavili aj na titulnej stránke britského magazínu Vogue. Pózuje tam spoločne s krajankou Margot Robbie. Hoci titulná strana vznikla v spolupráci s magazínom W a má byť odrazom hollywoodskej „smotánky“, respektíve odrazom toho najlepšieho, čo v Hollywoode vzniklo za posledné mesiace, objavila sa aj kritika.

Dôvodom nespokojnosti je v zozname, ktorý obsahuje viac ako dvadsať hereckých osobností, takmer úplná absencia hercov afroamerického pôvodu. Do zoznamu magazínu Vogue sa prepracoval Daniel Kaluuya z hororu Uteč! a speváčka Mary J. Blige s výkonom vo filme Mudbound.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #róba #akcia #Nicole Kidman #víkend #Carolina Herrera

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....