Poriadne odhalená a naostro?! Vyzývavá herečka na Glóbusoch pobúrila

Len tri ženy sa na červenom koberci 75. ročníku Zlatých glóbusov sa neobliekli do čiernej farby. Jedna z nich, herečka Blanca Blanco však nielen prekvapila, ale mnohých aj pobúrila.

08.01.2018 11:30
debata (5)
Herečka Blanca Blanco na after-párty kanála... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Blanca Blanco Herečka Blanca Blanco na after-párty kanála HBO. V týchto šatách sa objavila aj na červenom koberci Zlatých glóbusov.

Rodáčka z Kalifornie zvolila na slávnostný večer odvážnu róbu z výrazného červeného zamatu. Jej odhaľujúce detaily však pôsobili až extrémne provokatívne v záplave hviezd, ktoré sa zo solidarity k obetiam sexuálneho obťažovania a násilia obliekli do čiernej farby.

Tridsaťšesťročná herečka v kreácii odhalili veľkú časť hrudníka, ale aj stehná pod vysokým rozparkom. Z niektorých uhlov to vyzeralo, že si pod šaty ani neobliekla spodnú bielizeň.

Herečka Blanca Blanco na after-párty kanála... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Blanca Blanco Herečka Blanca Blanco na after-párty kanála HBO. V týchto šatách sa objavila aj na červenom koberci Zlatých glóbusov.

Hoci podobná odvaha nie je hollywoodskym hviezdam a hviezdičkám cudzia, tentoraz sa naozaj nejavila ako najvhodnejšia. Pozvané herečky či zástupkyne iných šoubiznisových odvetví stavili na decentné kreácie a červenému kobercu v rámci čiernej nadvlády dominovali róby s veľmi decentnými výstrihmi či rozparkmi, dlhými sukňami až po zem, ba často až zahalením tela od hlavy po päty.

Herečka Halle Berry v šatách Zuhair Murad. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Halle Berry v šatách Zuhair Murad. Herečka Halle Berry v šatách Zuhair Murad.

Jedinou veľkou hviezdou, ktorá sa vymykala tomuto „dress-code“, bola 52-ročná Halle Berry. Obliekla si priehľadné čipkované šaty od Zuhaira Murada s dĺžkou do polovice stehien. Niektorí kritici sa viac pozastavovali nad tým, či takýto model je vhodný na druhú najvýznamnejšiu udalosť filmového sveta.

Herečka Jessica Biel v šatách Dior Couture.
Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein.
+69Herečka Saoirse Ronan v kreácii Atelier Versace.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Halle Berry #pobúrenie #Zlatý glóbus #čierna #sexy #Blanca Blanco

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...