Obe blond, obe v bodkách! Je to trapas? Ale nie, pozrite sa na ne...

Dohodli sa nebodaj? Dve slávne blondínky predviedli na štvrtkovom vyhlásení cien Critic's Choice Awards veľmi podobnú garderóbu.

13.01.2018 08:00
debata
Herečky Reese Witherspoon (vľavo) a Emilia... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Reese Witherspoon (vľavo) a Emilia Clarke Herečky Reese Witherspoon (vľavo) a Emilia Clarke pózujú v podobných šatách na Critic's Choice Awards.

Reč je o Reese Witherspoonovej a Emilii Clarkeovej, ktoré prišli na slávnostný ceremoniál ako ambasádorky a zároveň nominované za dvojicu populárnych seriálov. V prípade prvej menovej to sú oceňované Veľké malé klamstvá, u druhej ide o populárnu Hru o tróny.

Pri pózovaní na červenom koberci sa však na chvíľu stali seriály nepodstatné a dvojicu herečiek postavili fotografi k sebe práve preto, že vyzerali akoby ich obliekal jeden dizajnér. A to pritom tiež nebola pravda.

Herečka a moderátorka večera Olivia Munn v...
Hereckí kolegovia zo seriálu Stranger Things...
+39Režisérka a scenáristka Greta Gerwig v kreácii...

Kým „pravú blondínku“ Witherspoonovú obliekla značka Prada do zamatových šiat bez rukávov zdobených krištáľmi vybrúsenými do tvaru kruhu, jej kolegyňa z Veľkej Británie si obliekla zamatový model šiat pošitý veľmi podobnými výbrusmi – akurát od značky Dolce & Gabbana.

Obe dámy sa nad tou zhodou zasmiali a potom sa už pobrali usadiť do sály plnej hollywoodskych hviezd. Počas večera dominoval práve seriál Veľké malé klamstvá, vo filmových kategóriách zase snímka Podoba vody.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Reese Witherspoon #Emilia Clarke #bodkované

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...