Turzonovová očarila plesových hostí, v bielej róbe omladla o desaťročia!

Meno aj podoba moderátorky večera na Plese v opere, už bezmála dve desaťročia otvára spoločenskú sezónu na Slovensku, je vždy veľkým lákadlom a zdrojom zvedavosti. Herečka Božidara Turzonovová nesklamala.

14.01.2018 12:00
debata (2)
Herečka Božiadara Turzonovová bola moderátorkou... Foto: Ples v opere
Herečka Božiadara Turzonovová bola moderátorkou 18. ročníka Plesu v opere. Herečka Božiadara Turzonovová bola moderátorkou 18. ročníka Plesu v opere. Obliekla ju Jana Pištejová.

Známa herecká diva a doposiaľ aj vekovo najstaršia moderátorka tohto podujatia sa objavila v sobotu podvečer na scéne historickej budovy Opery SND a podľa mnohých hostí potvrdila svoju povesť divy. Nielen tej hereckej, ale aj spoločenskej.

Turzonovová sa spojila pri tvorbe večerného modelu s návrhárkou Janou Pištejovou a ich spoločné úsilie bolo korunované úspechom – Turzonovová sa objavila pred hosťami akcie v bielej večernej toalete s výraznými rukávmi a trblietavou výšivkou na hrudi. Dekolt bol decentný, silueta veľmi sošná a príťažlivá a hoci známa členka SND oslávila už 75. narodeniny, určite by ste jej hádali aj o dvadsať menej.

Turzonovová nebola voľbou tvorcov večera náhodou. Oslavovala sa totiž spomienka na 100. výročie založenia Československa a herečka uviedla už pred podujatím, že sa „cíti byť vlastenecké k Slovenskému národnému divadlu“. Pred hosťami si tiež zaspomínala na mnoho jeho členov, či začiatky pôsobenia SND. „Prvýkrát som v tomto divadle sedela, keď som mala iba päť rokov. Zdalo sa mi nádherné a také velikánske,“ uviedla počas večera. „Dnes sa mi zdá malé, ale je krásne a útulné,“ doplnila ešte s úsmevom a hosťom sa prihovorila v niekoľkých vstupoch.

O podujatí si môžete viac prečítať tu a zároveň si môžete pozrieť galériu zo slávnostného večera.

Moderátorka večera Božidara Turzonovová s...
Z Prahy pricestoval na poslednú chvíľu Miroslav...
+77Speváčka Jana Kirschner.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Božidara Turzonovová #Ples v opere #moderátorka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...