Róby na Plese v opere: Kocianová, Danglová či Hablovičová bodovali

Charitatívne poslanie Plesu v opere je síce pekná vec, ale ruku na srdce, verejnosť aj tak s napätím očakáva, čo si pozvaní hostia (a najmä dámy) obliekli. Nehovoriac o tom, že každá z pozvaných žien túži zažiariť.

14.01.2018 13:47
debata (40)
Lucia Hablovičová s dizajnérom Borisom Hanečkom... Foto: Ples v opere
Lucia Hablovičová s dizajnérom Borisom Hanečkom Lucia Hablovičová s dizajnérom Borisom Hanečkom a v šatách z jeho dielne.

Aj osemnásty ročník podujatia, ktoré sa koná v historickej budove Opery SND, sa stalo priestorom pre predvádzanie honosnej spoločenskej garderóby, dizajnérskych kreácií, luxusu, opulencie, vkusu a občas aj gýčovitosti či nevkusu. Ostrieľané mená však nesklamali a slávnostný večer sa niesol v znamení pôvabov mnohých známych dám.

Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku...
Speváčka Celeste Buckingham.
+80Herečka Lucia Hurajová si šaty kúpila v...

Pozornosť si už tradične uchmatla Lucia Hablovičová, nielen kvôli tomu, že išlo pravdepodobne o najsexy model doposiaľ (telová farba, príťažlivý dekolt), ale aj pre luxusné vyhotovenie šiat pošitých korálikmi a krištáľmi. Model, ktorý vraj dostal pracovný názov Šeherezáda, zhotovil Boris Hanečka. V jeho šatách sa na akcii objavila aj riaditeľka Plese v opere Andrea Cocherová či manželka podpredsedu NRSR Andreja Hrnčiara.

Topmodelka Michaela Kocianová v šatách Elie... Foto: Ples v opere
Michaela Kocianová v šatách Elie Saab a Saša Jány Topmodelka Michaela Kocianová v šatách Elie Saab a Saša Jány, riaditeľ modelingovej agentúry Elite.

Niektoré dámy sa inšpirovali červeným kobercom na Zlatých glóbusoch a stavili na čiernu farbu. Patrila k nim aj topmodelka Michaela Kocianová v kreácii od Elieho Saaba so šperkmi Tiffany. Vyzerala sošne a nádherne. Na čiernu stavila aj manželka herca Petra Sklára či niekdajšia Miss Slovensko Kristína Krajčírová, ktorej šaty zhotovil Lukáš Kimlička. Jeho kolega Fero Mikloško tiež pracoval s čiernou – príťažlivú kreáciu s nádychom starého Hollywoodu predviedla štylistka Zuzana Kanisová. Manželku hostiteľa večera Sylviu Lančaričovú však odel do pôvabného a opulentného vzoru.

Generálny riaditeľ Orange Slovensko Pavol... Foto: Ples v opere
Pavol Lančarič s manželkou Sylviou Generálny riaditeľ Orange Slovensko Pavol Lančarič s manželkou Sylviou v šatách od Fera Mikloška.

Domáci dizajn zastúpila napríklad aj Elena Kohútiková v šatách od Idy Sándor či profesorka operného spevu Eva Blahová v modeli od Veroniky Hložníkovej, moderátorku večera Božidaru Turzonovovú obliekla dizajnérka Jana Pištejová. Pozoruhodných kreácií večera však bolo omnoho viac. A tiež vzorov, farieb či rozmanitých siluet.

Nás zaujala napríklad aj manželka Vladimíra Kobielskeho vo výrazne farebnej róbe s aplikáciami na pleciach či už tradične pôvabná Beáta Danglová v nežnej púdrovej kreácii. Reportérka Danica Keinová-Nejedlá si látku na šaty priniesla z Francúzska, herečka Lucia Hurajová výraznú červenú toaletu zadovážila opäť v Amerike. Spomenuté, ale aj mnohé ďalšie dámy si pozrite v galérii.

Herec Dano Dangl a jeho manželka Beáta Danglová. Foto: Ples v opere
Herec Dano Dangl a jeho manželka Beáta Danglová. Herec Dano Dangl a jeho manželka Beáta Danglová.
Moderátorka večera Božidara Turzonovová s...
Z Prahy pricestoval na poslednú chvíľu Miroslav...
+77Speváčka Jana Kirschner.

© Autorské práva vyhradené

40 debata chyba
Viac na túto tému: #róba #móda #Michaela Kocianová #Ples v opere #ples #Lucia Hablovičová #Lucia Hurajová #Beáta Danglová

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...