Krásne šaty pre Vačkovú vzácne nie sú, byť sexy ju však baví

Slovenská herečka Zuzana Vačková sa Plesu v opere zúčastnila najmä pre jeho dobročinný rozmer, no užila si aj zábavu.

15.01.2018 12:25
debata
Herečka Zuzana Vačková. Foto: Ples v opere
Herečka Zuzana Vačková. Herečka Zuzana Vačková.

„Poznám všetku tú plesovú námahu z druhej strany, pretože často plesy moderujem a som rada, že som si teraz mohla aj zatancovať a zabaviť sa,“ uviedla Vačková.

Prípravy na ples podľa vlastných slov špeciálne neprežíva. „Tým, že som herečka, tak krásne šaty a krásny make-up nie sú pre mňa tak vzácne ako pre dámy, ktoré chodia bežne do práce, pretože pri natáčaní mi väčšinou spravia všetky tieto krásne veci, ktoré si dámy, ktoré idú na ples, dajú spraviť len príležitostne. V tomto to pre mňa nie je úplne najvzácnejší okamih,“ podotkla herečka.

Na sobotňajšiu akciu si vybrala šaty z modrej látky s telovým podkladom a pomerne odvážnym dekoltom. Odhalené ramená a transparentný výsek v živôtiku pôsobili pomerne provokatívne, no Vačková bola zjavne so svojím outfitom spokojná.

Vymýšľanie originálneho outfitu si však dosýta vychutná, keď sa chystá na obľúbený maškarný ples. „Ja milujem maškarné plesy! Tam je vždy uvoľnená atmosféra a kopec srandy a to ja mám rada. Masku si nikdy nejako extra neplánujem, vždy si ju urobím podľa momentálnej nálady a improvizujem z toho, čo mám doma. Nikdy to nie je také, že by som išla niekam do požičovne a zrazu by som bola, ja neviem, Pocahontas. Musím si niečo vymyslieť z toho, čo mám doma. O to je to zábavnejšie, kreatívnejšie a pre mňa veselšie. Už som bola napríklad baktéria, anjel, alebo Macko Pú,“ prezradila.

Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku...
Speváčka Celeste Buckingham.
+80Herečka Lucia Hurajová si šaty kúpila v...
debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #príprava #Zuzana Vačková #ples #úsilie

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...