Päťdesiatka na krku?! Sklár plánuje viac oddychu a byť s priateľkou

Herec Peter Sklár sa s priateľkou Monikou Wagnerovou objavuje pravidelne na spoločenských akciách. Nechýbajú medzi nimi ani plesy.

16.01.2018 00:00
debata
Herec Peter Sklár s priateľkou Monikou Wagnerovou. Foto: Ples v opere
Herec Peter Sklár s manželkou. Herec Peter Sklár s priateľkou Monikou Wagnerovou.

„Zopár sme už v živote absolvovali, každý rok máme v zásade nejaký ples. Je to vždy také príjemné stretnutie s priateľmi a známymi, ktorých človek nevidí aj celý rok. Ten život je taký turbulentný, rozbehaný a rýchly, a zrazu je celkom príjemné, keď sú dámy krásne oblečené, páni sú v smokingoch, takže je tam trošku iné nivó, aj tie šaty to tak nejako porobia… Je to fajn sa porozprávať a znovu sa takto po tom roku stretnúť,“ uviedol rodák z Modry, ktorý onedlho oslávi životné jubileum.

„O dva týždne budem mať päťdesiat rokov. Neviem, ako som sa k tomu dostal, kde som k tomu prišiel, ale je to, žiaľ, tak. Tak som si povedal, že by som si chcel tento rok trošku viac oddýchnuť a venovať sa sebe, rodine a Monike, aj keď je to trošku otázne, lebo nás čaká ďalší rok Hornej Dolnej. To bude práca od februára do novembra a medzitým prichádzajú termíny na predstavenia, dabingy a ďalšie ponuky v rozhlase. No napriek tomu stále dúfam, že tento rok bude príjemnejší a pokojnejší,“ podotkol Sklár.

Päťdesiatku podľa vlastných slov nepovažuje za veľký životný zlom. „Ja si to ani neuvedomujem. Pre mňa bol príjemný zlom štyridsiatka. Ja hovorím, že život sa začína po štyridsiatke, lebo človek už eliminuje veci nedôležité a už sa zameriava na veci dôležité. Verím, že tá päťdesiatka bude ešte príjemnejšia v tom, že budem ešte väčší salámista, oddýchnem si, vyfúknem si a zameriam sa len na to hlavné,“ uviedol.

Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku...
Speváčka Celeste Buckingham.
+80Herečka Lucia Hurajová si šaty kúpila v...
debata chyba
Viac na túto tému: #vek #ples #päťdesiatka #Peter Sklár #Monika Wagnerová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...