Malachovská: Ples je nádherný večer, ale život sa hrá na inom poli

Po ročnej prestávke sa moderátorka Iveta Malachovská vrátila na známy Ples v opere. Potešilo ju spomínanie na vznik Československa, ale aj stretnutie s príjemnými ľuďmi a priateľmi.

17.01.2018 00:00
debata (3)
Moderátorka Iveta Malachovská s manželom Martinom. Foto: Ples v opere
Moderátorka Iveta Malachovská s manželom Martinom. Moderátorka Iveta Malachovská s manželom Martinom.

„Minulý rok sme boli s manželom v Mexiku, takže sme ples vynechali, ale tento rok sme to stihli a som veľmi rada,“ vysvetlila na margo spoločensko-charitatívnej akcie Malachovská. Sama v minulosti podujatím sprevádzala ako hlavná moderátorka. Tento rok vraj s nadšením tlieskala herečke Božidare Turzonovovej, ktorej zverili organizátori úlohe sprievodkyne večerom.

„Nie každá herečka dokáže robiť aj moderátorku, tak ako ani my nevieme byť herečkami. Som v tom veľkorysá, vždy nechávam možnosť, nech si divák urobí svoj vlastný názor, či herečke alebo hercovi uverí. Poznám veľa skvelých divadelných umelcov, ktorí zároveň dokážu byť aj skvelými moderátormi,“ skonštatovala. „Pani Turzonovová bola brilantná,“ dodala jedným dychom.

Osemnásty ročník Plesu v opere sa popri tradičnom charitatívnom rozmere niesol aj v znamení spomienky na sté výročie vzniku Československa. Pre Malachovskú je stále spojenie dvoch krajín srdcovou záležitosťou. „Narodila som sa v Československu, študovala som päť rokov v Prahe, celý život som vysielala v Československej televízii a dodnes mám aj českých divákov. Slovenský Dámsky klub tam má veľa fanúšikov,“ vysvetlila.

„U mňa Československo stále silno rezonuje – možno aj tým, že mám veľa spolužiakov bývalých, veľa priateľov v Českej republike. Ale zároveň musím povedať, že som veľmi pyšná Slovenka. To, že sme sa dokázali postaviť na vlastné nohy a v mnohých veciach sme preskočili našich niekdajších krajanov, je úžasné. Som rada, keď nám to pochvália aj moji českí spolužiaci,“ zhodnotila Malachovská.

Na obligátnu otázku, či ešte plesové chystanie sa nejako špeciálne prežíva, alebo je to skôr rutina, sa jednoznačne priklonila k druhej možnosti. „U nás doma to zvládame ľavou zadnou. Za roky, ktoré žijem, za príbehy, ktoré poznám, za ľudí, ktorí prichádzajú a odchádzajú, tak už som pochopila jedno – je to nádherný večer, treba byť krásne oblečený a upravený. Ale život sa hrá na úplne inom poli. A tam je jedno, či ste v zelených, červených alebo žltých šatách. Srdce a to, ako žijete, je oveľa dôležitejšie,“ uzavrela sympatická dáma z televíznej obrazovky.

Moderátorka večera Božidara Turzonovová s...
Z Prahy pricestoval na poslednú chvíľu Miroslav...
+77Speváčka Jana Kirschner.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Československo #herečka #Ples v opere #rutina #Iveta Malachovská #Božiadara Turzonovová

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...