Premiéru si uchmatla pre seba! Stačili priehľadné šaty a fakt sexy úsmev

Predovšetkým mužskými hviezdami a hercami bola nabitá utorňajšia premiéra filmu 12 Strong, ktorá sa odohrala v New Yorku. Pozornosť však na seba strhla aj španielska herečka Elsa Pataky.

17.01.2018 12:25
debata (2)
Manželia a vo filme 12 Strong aj hereckí... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chris Hemsworth a Elsa Pataky Manželia a vo filme 12 Strong aj hereckí kolegovia Chris Hemsworth a Elsa Pataky na premiére filmu v New Yorku.

Manželka herca Chrisa Hemswortha si v snímke zahrala presne to, čím je aj v reálnom živote – teda manželku hlavného hrdinu v podaní Hemswortha. Dej filmu sa však viac sústreďuje na nebezpečnú misiu v Afganistane, ktorá sa odohrala len deň po útoku na World Trade Center v USA – teda v roku 2001.

Herec Chris Hemsworth.
Herečka Elsa Pataky sa predviedla v šatách,...
+9Herečka Lynda Carter (vľavo) a jej dcéra...

Vojnový film je plný nebezpečnej akcie a bojových scén a medzi jeho hrdinami sa okrem Hemswortha objavil napríklad aj Michael Pena či Michael Shannon. Na slávnostnom premietaní už páni vymenili ťažkotonážnu výstroj za luxusné obleky a predvádzali sa s úsmevom pred objektívmi.

Najmenej zahalená však bola už spomenutá Elsa Pataky – príťažlivá matka troch detí, ktorá oslávila 42. narodeniny. Ak sa však na ňu pozriete bližšie, neuveríte, že to je vôbec možné. Pataky má ukážkové krivky a vyzerá mladšie aj o desať rokov.

Herečka Elsa Pataky sa predviedla v šatách,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Elsa Pataky Herečka Elsa Pataky sa predviedla v šatách, ktoré viac odhaľovali ako zahaľovali.

Na premiére 12 Strong sa predviedla v kreácii z transparentného materiálu, pod ktorým sa jej črtali čierne nohavičky. Pózovala s úsmevom a zjavne jej neprekážalo ani newyorské chladné počasie. Medzi hosťami premiéry sa objavila aj herečka Lynda Carter, niekdajšia predstaviteľka Wonder Woman, ktorú sprevádzala dcéra Jessica.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Chris Hemsworth #priehľadné šaty #Elsa Pataky #12 Strong

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...