Minichová ako modelka vystavila dekolt, Karnasová exotické ja

Herečky z populárneho Paneláku či blondínka zo seriálu Aféry počas víkendu na chvíľu "zanechali" svoj herecký chlebíček. Zahrali sa totiž na modelky.

01.06.2011 04:48
debata
S netypickým imidžom a priam exotickým vzhľadom... Foto: TV JOJ
Andrea Karnasová S netypickým imidžom a priam exotickým vzhľadom sa na móle objavila aj herečka Andrea Karnasová. Obliekla ju dizajnérka Monika Vontszemüová.

Na vínnom festivale, ktorý sa konal v priestoroch bratislavskej Starej tržnice, sa známe dámy zahrali na múzy. Návrhárske i vinárske. Herečku Andreu Karnasovú, Mirku Partlovú, Zuzanu Haasovú či Milenu Minichovú zaodela do pompéznej a zaujímavej garderóby sedmička slovenských návrhárov. Pozornosť upútali všetky.

Hrdinku seriálov Panelák či Odsúdenú, Andreu Karnasovú, niektorí hostia na prvý pohľad ani nespoznali. S uhladenými vlasmi a zapleteným vrkočom „na cestičke“ pôsobila priam exoticky. Nohavicový overal od Monike Vontszemüovej ešte podčiarkoval akýsi dojem dvornej dámy z tureckého paláca.

Jej „paneláková“ kolegyňa Milena Minichová stavila na provokatívnu strunu, hoci jej róba siahala až po zem. V telových šatách od Jany Gavalcovej totiž vystavila na obdiv aj obsah svojho dekoltu. Krásne zdobený živôtik, vyšívaný korálikmi a krištáľmi, odhaľoval plecia aj poprsie. Škoda len, že trochu deformoval vnady sexi plavovlásky Oksany z Paneláku.

Herečka Milena Minichová, známa aj ako Oksana z... Foto: TV JOJ
Milena Minichová Herečka Milena Minichová, známa aj ako Oksana z Paneláku, sa predviedla v šatách od Jany Gavalcovej.

Ďalšia blondínka, Dominika Zeleníková z Afér, sa predviedla vo vínovočervených šatách od Borisa Hanečku. Herečku Zuzanu Haasovú zase do modelu vo farbe šampanského obliekla Lenka Sršňová. Ako femme fatale v žiarivej červenej pôsobila Mirka Partlová, ktorá sa spojila s dizajnérkou Michaelou Ľuptákovou. Moderátorku spravodajstva Danu Strculovú obliekla Veronika Lokajíčková.

Dramatické šaty od Lukáša Kmiličku s masívnejšou tylovou sukňou a zlatou výšivkou zdobeným živôtikom predviedla moderátorka Alexandra Orviská. Podobne ako ostatné dámy, aj ona sa prezentovala s fľašou vzácneho moku. Jej šampanské Bollinger je vzácnym mokom, z ktorého popíjali aj hostia kráľovskej svadby princa Williama a Kate Middletonovej.

Herečka Mirka Partlová ako zvodná dáma v červenom. Foto: TV JOJ
Mirka Partlová Herečka Mirka Partlová ako zvodná dáma v červenom.

Aj tento mok mohli ochutnať návštevníci vínneho festivalu, v rámci ktorého organizátori na Slovensko priniesli dvadsať značiek ikonických vín a na ktorom bolo možné degustovať dohromady viac ako 400 druhov vín.

Moderátorka Alexandra Orviská v šatách od...
Herečka zo seriálu Panelák, Zuzana Haasová sa...
+4S netypickým imidžom a priam exotickým vzhľadom...
debata chyba

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...