Shannen Doherty má opäť nový účes! A pristane jej

Seriálová hviezda si po náročnom období, kedy bojovala s rakovinou, opäť vychutnáva život.

20.01.2018 12:00
debata

Aj hereckú prácu. 46-ročná hviezda sa objavila na párty spoločnosti Paramount Network v Los Angeles. Na červenom koberci sa niekdajšia seriálová Brenda Walsh cítila viditeľne dobre.

Shannen Doherty na párty televíznej spoločnosti... Foto: Profimedia
Shannen Doherty Shannen Doherty na párty televíznej spoločnosti Paramount Network v Los Angeles.

Herečka stavila na čiernu klasiku, pred fotografov prišla v nohavicovom kostýme a čiernom roláku. Jej tmavé vlasy už mali dĺžku do bradu, tvár jej zdobil jemný mejkap. Usmiata herečka trpezlivo pózovala pred objektívmi fotografov.

Už čoskoro sa dostane k divákom vďaka seriálu „Heathers“, ktorý je remakeom známeho filmu z roku 1987, v ktorom si Doherty zahrala spolu s Winonou Ryderovou či Christianom Slaterom.

Dohertyovej v marci 2015 diagnosti­kovali rakovinu prsníka, choroba sa jej následne rozšírila aj do lymfatických uzlín. Nasledovala chemoterapia aj rádioterapia. Aktuálne je herečka vyliečená a opäť sa pustila do práce. O svojom boji s chorobou dlhé mesiace informovala aj svojich fanúšikov na sociálnych sieťach a zároveň ďakovala za podporu.

Práve choroba ju obrala aj o jej tmavé dlhé vlasy. Herečka sa nechala ostrihať na ježka, no, ako sa zdá, pomaly sa vracia k jej rokmi overenému účesu. Jej vlasy sú čoraz dlhšie.

Shannen Doherty a Mark Ching pred pár mesiacmi... Foto: Profimedia
Shannen Doherty Shannen Doherty a Mark Ching pred pár mesiacmi počas galavečera " Animal Hope and Wellness Foundation" v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shannen Doherty #Heathers

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...