Móda z hereckých cien plná luxusu: Uchvátili austrálske blondínky!

Ďalší nablýskaný večer má Hollywood za sebou. V nedeľu večer v Los Angeles rozdávali ceny hereckej asociácie, ktoré sú venované najlepším hereckým výkonom vo filmoch a seriáloch.

22.01.2018 08:29
debata
Herečka Margot Robbie v kreácii Miu Miu. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Margot Robbie v kreácii Miu Miu. Herečka Margot Robbie v kreácii Miu Miu.

Zvykne sa vravieť, že práve víťazi SAG sú najpravdepodobnejší adepti na zisk Oscara v hereckých kategóriách. Ak by to tak bolo, s veľkou pravdepodobnosťou si zlatú sošku o pár týždňov pohladí herečka Frances McDormand a jej britský kolega Gary Oldman. Slávnostný večer sústredení na veľké (aj menšie) hviezdy Hollywoodu a televíznych obrazoviek je však v neposlednom rade aj o móde. Aká bola tá tohtoročná?

Herečka Kate Hudson (vpravo) v šatách...
Herečka Vanessa Kirby v nádhernej kreácii...
+46Herečka Reese Witherspoon v kreácii Zac Posen.

Narozdiel od ceremoniálu Zlatých glóbusov sa už hviezdy rozhodli vytiahnuť farby a predovšetkým luxusné materiály s opulentným výzorom. Flitre, metalíza, ručne našívané lesklé šupinky, hodiny výšiviek na živôtikoch či sukniach luxusných rób. Ani jedno z toho nechýbalo. Medzi najlepšie oblečené dámy sa nepochybne radila napríklad herečka Nicole Kidman v kreácii Armani Privé či jej krajanka – austrálska herečka Margot Robbie v róbe s detailom pštrosieho peria na drieku od Miu Miu.

Herečka Nicole Kidman v kreácii Armani Privé. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Nicole Kidman v kreácii Armani Privé. Herečka Nicole Kidman v kreácii Armani Privé.

Už tradične pútala pozornosť skvelo vyzerajú Halle Berry, ktorá sa tentoraz rozhodla byť menej vyzývavá a obliekla si róbu od Pamely Rollandovej. Jednou z najčastejšie sa vyskytujúcich značiek pred objektívmi sa stal britský módny dom Ralph & Russo. V šatách z tejto dielne prišla napríklad nádherná Allison Williams, herečka Lupita Nyong'o či Tracee Ellis Ross. Svoj podiel na koláči si však vzali aj značky Dior či Prada, ktoré obliekli množstvo známych tvárí. Viac si nájdete v našej bohatej galérii.

Zľava: Herečka Saoirse Ronan, režisérka Greta... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Saoirse Ronan, režisérka Greta Gerwig a herečka Laurie Metcalf Zľava: Herečka Saoirse Ronan, režisérka Greta Gerwig a herečka Laurie Metcalf z filmu Lady Bird. Ronan v šatách Louis Vuitton, herečka a režisérka Greta Gerwig v kreácii Bottega Veneta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #Nicole Kidman #Dior #Prada #Margot Robbie #SAG Awards #Ralph & Russo

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...