Buckingham má Krištáľové krídlo. Zažiarila v šatách od Hanečku

Má len 22 rokov, ale už je laureátkou pomerne významného ocenenia. Speváčka Celeste Buckingham si v nedeľu večer prevzala Krištáľové krídlo.

22.01.2018 10:48
debata (35)
Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie... Foto: Profimedia
Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie Dana Voda & Boris Hanečka. Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie Dana Voda & Boris Hanečka.

Niekdajšia finalistka speváckej súťaže Superstar sa presadila na hudobnej scéne už pred pár rokmi a jej úspechy sa neobmedzili len na slovensko-českú pôdu. Koncom minulého roka vydala nový album a ako prezradila pre Pravda.sk pred pár dňami, rok 2017 vnímala ako rok duetov. „Nahrala som niekoľko spoluprác, koncom roka vyšiel môj sólový album. Takže to bolo celkom intenzívne,“ opísala mladá speváčka.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.
Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie...
+8Strelkyňa Danka Barteková.

V nedeľu večer sa však jej snaženie zúročilo, keď si odniesla cenu v hudobnej kategórii za prínos hudobnému dianiu na Slovensku. Dvadsaťdvaročná dáma americko-švajčiarskeho pôvodu si prišla cenu prevziať vo výrazných večerných šatách. Ide o model z kolekcie Borisa Hanečku a Dany Vody pošívaný motívom vtákov, ktorý mal premiéru pred pár mesiacmi na akcii Fashion LIVE!.

Galavečer bol plný známych dám v spoločenských róbach. Zaujala napríklad aj moderátorka večera Karin Haydu alebo speváčka Emma Drobná, víťazka zatiaľ posledného ročníka speváckej šou Superstar. Na akcii sa objavila aj Katarína Knechtová, čoskoro porotkyňa novej série Superstar.

© Autorské práva vyhradené

35 debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #móda #Celeste Buckingham #speváčka

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...