Mama dvoch detí v priehľadných šatách: Takto zvádza Mária Čírová!

Vyhlásenie laureátov cien Krištáľové krídlo bolo plné známych Sloveniek. Samozrejme, patrične vystrojených vo večernej móde.

22.01.2018 14:17
debata (3)
Speváčka Mária Čírová v kreácii od dizajnéra... Foto: Profimedia
Speváčka Mária Čírová v kreácii od dizajnéra Fera Mikloška. Speváčka Mária Čírová v kreácii od dizajnéra Fera Mikloška.

Pozornosť médií nepochybne na seba strhla jedna z víťaziek ocenenia, speváčka Celeste Buckingham, ktorú obliekla dizajnérska dvojica Dana Voda a Boris Hanečka. Bola to však jej o pár rokov staršia kolegyňa, kto napokon prilákal objektívy ešte viac.

Reč je o Márii Čírovej, ktorá tiež siahla po službách domáceho dizajnu a vzala si na seba model zo spoločenskej kolekcie Fera Mikloška. A veruže poriadne sexy model.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.
Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie...
+8Strelkyňa Danka Barteková.

Čipka a čierny tyl pošívaný čiernymi perličkami vyzdvihol ukážkovú figúru dvojnásobnej mamy, ktorá sa nezľakla ani priehľadného materiálu. Na červenom koberci v priestoroch SND predvádzala pod šatami čierne telové body a nedalo sa nevšimnúť, koľko kože model (po)odhaľuje. Čírová, ktorá sa už tradične spojila so svojou štylistkou Barborou Yurkovic, kreáciu doplnila vysokými koženými čižmami.

Medzi hosťami akcie bola napríklad aj režisérka a herečka Tereza Nvotová, ktorej robila spoločnosť mama Anka Šišková. Nechýbali ani moderátorky ako Katarína Brychtová či Karin Haydu alebo športovkyňa Danka Barteková. Viac v galérii.

Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie... Foto: Profimedia
Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie Dana Voda & Boris Hanečka. Speváčka Celeste Buckingham v šatách z kolekcie Dana Voda & Boris Hanečka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Mária Čírová #Fero Mikloško #priehľadné šaty #Krištáľové krídlo

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....