Slováková z Hotela Paradise na plese? Rozparok až po... a vypálené gaťky!

V pondelok žil celý svet vyhlásením cien Grammy. A na červenom koberci sa okrem štýlových dám objavilo aj pár príkladov nevkusu. Na sobotňajšom Plese jako Brno nechýbali.

30.01.2018 12:19
debata (3)
Niekdajšia hviezdička z reality-šou Nela... Foto: Profimedia
Niekdajšia hviezdička z reality-šou Nela Slováková na Plese jako Brno. Niekdajšia hviezdička z reality-šou Nela Slováková na Plese jako Brno.

Móda prítomných dám bola ukážkou všehochuti v rámci plesového odievania. Niektoré dámy to zvládli na jednotku, či už decentne, alebo zvodne, objavili sa aj také, ktorým nevyšla voľba šiat či nezvládli detaily.

Provokácia v prípade hviezdičiek šoubiznisu nie je nič výnimočné a presne o takú podobu sa opäť postarala niekdajšia víťazka reality-šou Hotel Paradise Nela Slováková. Plavovlasá Češka, ktorá si starostlivo buduje silnú „fanúšikovsko-hejterskú“ základňu na sociálnych sieťach, to však prestrelila. Reč je o jej vínovej kreácii, ktorú si obliekla na spomenuté slávnostné podujatie.

Na prvý pohľad vyzerala Slováková až prekvapivo zahalene a elegantne! Dlhé rukávy, elastický materiál vrchnej časti obkresľujúci krivky… a potom to prišlo. Stačilo postaviť sa pred stenu na pózovanie a Slováková vytasila osvedčené zbrane – provokáciu v podobe odhalenej nohy v rozparku. Aj to by mohlo fungovať na jednotku – v jej prípade to však bol celkom opačný prípad. Až príliš vysoký rozparok, odhalená látka nohavičkovej časti – vykrojená tak, že ledva uchránila intímne partie – a k tomu všetkému ešte vypálené miesto svetlej kože z opaľovania.

Je jasné, že dnešná plesová garderóba už nelipne tak prísne na pravidlách niekdajšej prísnej etikety. Dámy smerujú k jednoduchším, menej pompéznym a často odhaľujúcejším róbam. Tolerovateľné je aj to, čo by kedysi bolo dôvodom nevpustenia na akciu. Ale v prípade tohoto vzhľadu sa dá povedať len jedno – na plesové podujatie je to skrátka nemiestna voľba.

Medzi ďalšími hosťami akcie bola napríklad moderátorka Gabriela Partyšová, jej kolegyňa Eva Decastello či Iva Kubelková.

Pozrite si módu z Plesu v opere v Bratislave

Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku...
Speváčka Celeste Buckingham.
+80Herečka Lucia Hurajová si šaty kúpila v...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #faux pas #ples #rozparok #Nela Slováková

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....