Avatarovskú modrú vymenila za červenú! Takto žiari krásna Zoe Saldana

Minulý rok to bol herec Clive Owen, tentoraz angažovali ďalšiu veľkú hviezdu. Hollywoodska herečka Zoe Saldana sa stala hrdinkou nového minifilmu známej značky alkoholického nápoja.

01.02.2018 00:00
debata
Herečka Zoe Saldana predstavila v Miláne krátky... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Herečka Zoe Saldana predstavila v Miláne krátky film Campari Red Diaries. Herečka Zoe Saldana predstavila v Miláne krátky film Campari Red Diaries.

Hrdinka snímok ako Avatar či Strážcovia galaxie sa objavila pred kamerou v príbehu s podtitulom Legenda červenej ruky, ktorá je už druhým príbehom z filmovej série Campari Red Diaries. Zástupcovia známeho červenkastého moku angažovali krásnu herečku, aby stvárnila tajomnú fotografku, ktorá objavuje po svete tajomstvo dokonalého koktejlu.

Herečka Zoe Saldana ako postava Mia Parc v...
Herečka Zoe Saldana ako postava Mia Parc v...
+3Herečka Zoe Saldana ako postava Mia Parc v...

Saldana sa v utorok večer aj osobne zúčastnila na slávnostnej premiére projektu v Miláne. Spoločnosť jej robili domáce osobnosti, ale tiež manžel Marco Peregi. A ako inak, herečka dorazila v červených šatách.

Dlhonohá a štíhla hviezda vyzerala v kreácii z jemného hodvábneho saténu naozaj očarujúco a príťažlivo. V červených šatách účinkuje aj pred kamerou v spomenutom filme.

Herečka Zoe Saldana ako postava Mia Parc v... Foto: Matteo Bottin
Herečka Zoe Saldana ako postava Mia Parc v minifilme Campari Red Diaries Legend of Red Hand (Legenda červenej ruky). Herečka Zoe Saldana ako postava Mia Parc v minifilme Campari Red Diaries Legend of Red Hand (Legenda červenej ruky).

V minulosti sa firma Campari každoročne prihovárala svojim najvernejším klientom, ale aj fanúšikom prostredníctvom hviezdneho kalendára. V ňom každoročne účinkovala známa hollywoodska hviezda a v zozname sa objavili dámy ako Milla Jovovich, Uma Thurman či Penelope Cruz. Od minulého roka sa značka rozhodla presedlať z tradičnej fotografickej podoby do filmovej sféry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Campari #Miláno #červená #Zoe Saldana #minifilm

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...