Bývalá jojkárka Hajdu vyrazila za módou: Takto vyzerá dnes!

Moderátorské tváre, stále aktuálne, ale aj tie "vo výslužbe" sa stretli v stredu podvečer v jednom z bratislavských nákupných centier na otvorení nového módneho obchodu.

01.02.2018 14:57
debata (11)
Bývalá moderátorka spravodajstva Zuzana Hajdu. Foto: Black-C
Bývalá moderátorka spravodajstva Zuzana Hajdu. Bývalá moderátorka spravodajstva Zuzana Hajdu.

Hostiteľom bola talianska značka, ktorú s obľubou vyhľadávajú rôzne generácie dám, tie známe, samozrejme nevynímajúc. Pred objektívmi fotografov, ktorí na slávnostnom otvorení nechýbali, sa tak objavila napríklad Marianna Ďurianová či Katarína Brychtová alebo bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Veľké prekvapenie niektorým novinárom, ale aj hosťom spôsobila niekdajšia televízna tvár JOJ-ky Zuzana Hajdu.

Sestry Daniela a Veronika Nízlové.
Bývalá moderátorka spravodajstva Zuzana Hajdu.
+17Moderátorka Katarína Brychtová.

Drobná blondínka sa v porovnaní s časmi z televíznych obrazoviek mierne zaoblila, jej sympatický úsmev a dlhé plavé kadere sú stále rovnaké. Akurát je z nej dnes už dvojnásobná mama a manželka. V rozhovore pred necelým rokom pre portál Čas.sk uviedla, že sa jej život sa dnes odohráva v celkom opačnom extréme v porovnaní s tým, keď bola v televízii. „Snažím sa byť čo najmenej nápadná, nerada sa vidím na fotografiách, nerada som stredobodom záujmu,“ uviedla vtedy. Tentoraz však istý záujem zvládnuť musela.

Moderátorka Marianna Ďurianová (v strede) so... Foto: Black-C
Marianna Ďurianová (v strede) so sestrami Danielou a Veronikou Nízlovými a svojím synom Romanom Moderátorka Marianna Ďurianová (v strede) so sestrami Danielou a Veronikou Nízlovými a svojím synom Romanom.

Na pozornosť doposiaľ nie je zvyknutý ani topmodel Filip Hrivňák, ktorého si zástupcovia talianskej značky na Slovensku povolali do úlohy „krstného rodiča“. Topmodel, ktorý sa ako jediný Slovák objavil na titulnej strane Vogue Hommes, pôsobí stále ako obyčajný usmiaty študent. Prestrihol stuhu pri vstupe do obchodu a s humorom zaželal zákazníkom zľavy.

Medzi ďalšími hosťami akcie bola napríklad aj šéfka Fashion TV Gabriela Drobová, speváčky Veronika a Daniela Nízlové či komička Evelyn. Módne podujatie si nenechali ujsť ani tváre modelingu Alexandra Gachulincová a Barbora Brušková, ktorá len nedávno predvádzala kolekciu Maison Margiela Artisanal v rámci kolekcií haute couture.

zväčšiť Model Filip Hrivňák otvoril novú predajňu... Foto: Black-C
Model Filip Hrivňák otvoril novú predajňu známej talianskej módnej značky. Model Filip Hrivňák otvoril novú predajňu známej talianskej módnej značky.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #obchod #móda #celebrity #otvorenie #Marianna Ďurianová #Filip Hrivnák #Zuzana Hajdu

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...