Nádherná vojvodkyňa v Nórsku! Budúca mamička vyzerala ako diva

Prvé dve tehotenstvá strávila vojvodkyňa Catherine z Cambridge zväčša oddychom. Trpela totiž ťažkými bolesťami hlavy, zvracaním a únavou. Pri tom treťom cestuje po Škandinávii!

02.02.2018 13:20
debata (6)
Nórsky kráľ Harald V. viedol na slávnostnú... Foto: Reuters, POOL
Nórsky kráľ Harald V. viedol na slávnostnú večeru vojvodkyňu Catherine z Cambridge, manželku britského princa Williama. Nórsky kráľ Harald V. viedol na slávnostnú večeru vojvodkyňu Catherine z Cambridge, manželku britského princa Williama.

Manželka princa Williama so svojou drsnejšou polovičkou pred pár dňami odštartovala oficiálne turné po severských krajinách a začali spoločne vo Švédsku. Odtiaľ sa vo štvrtok posunuli do Nórska, kde ich vítala celá kráľovská rodina. Catherine okamžite strhla na seba pozornosť, keď sa večer objavila na slávnostnej večeri.

Tehotná vojvodkyňa v nádhernej róbe Alexander McQueen vyrazila po boku kráľa Haralda V. na veľkolepý banket. Jej podoba zaujala okamžite fotografov, ale aj prítomných hostí.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge na slávnostnej...
Zľava: Nórska princezná Martha Catherine,...
+2Nórsky kráľ Harald V. viedol na slávnostnú...

Čoskoro už trojnásobná mama si obliekla na seba šaty z ateliéru Alexander McQueen – rovnakého módneho domu, v ktorom vznikli aj jej slávne svadobné šaty. Móda Catherine je už roky ostro sledovaná a keďže sa turné odohráva v zimných mesiacoch, tentoraz stavia predovšetkým na kabátoch či vlnených kúskoch. Viac si môžete prečítať aj v našej sekcii Žena.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #vojvodkyňa Catherine #Nórsko #Alexander McQueen

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....