Dvojitá nádielka! Takto sa Kynychová a Mátlová 'vyprsili' na plese

V susednom Česku sa cez víkend plesalo. Akcia pod príznačným názvom Český ples prilákala aj známe dámy. A niektoré z nich, ako to už býva, vystavili na obdiv aj plné dekolty.

05.02.2018 12:15
debata
zväčšiť Cvičiteľka Hana Kynychová (vľavo) a operná... Foto: Profimedia
Hana Kynychová (vľavo) a operná speváčka Tereza Mátlová Cvičiteľka Hana Kynychová (vľavo) a operná speváčka Tereza Mátlová na akcii pod názvom Český ples.

Týka sa to aj populárnej cvičiteľky Hanky Kynychovej a opernej divy Terezy Mátlovej, ktorá sa dokonca ocitli pred objektívmi v jednom zábere. Možno aj preto sa nedalo prehliadnuť, že ich garderóba mala jasný cieľ – lákať mužské pohľady smerom od krku nadol.

Kynychovej hlboký výstrih odhalil obliny jej plasticky upraveného poprsia, v prípade hudobnej divy to zase boli šaty s všitým korzetom, ktoré ešte zdôraznili jej plné „spevácke“ pľúca. Obe dámy si zjavne tento detail uvedomil aj samy, keď na akcii pózovali zástupcom médií.

Medzi hosťami podujatia, na ktorom účinkoval ako hlavná hviezda aj spevák Karel Gott, bola napríklad topmodelka Pavlína Němcová, speváčka Helena Vondráčková či herec a moderátor Jan Čenský.

debata chyba
Viac na túto tému: #dekolt #Hana Kynychová #Český ples #Tereza Mátlová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...