Blond útok mesiac pred Oscarmi! Robbie súperí s krásnou Ronanovou

Necelý mesiac zostáva do vyhlásenia Oscarov. Umelci, nominovaní na toto prestížne ocenenie, sa však stretlo už v pondelok popoludní.

06.02.2018 16:40
debata
Herečka Saoirse Ronan (vľavo) a režisérka Greta... Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Herečka Saoirse Ronan (vľavo) a režisérka Greta Gerwig pózujú spoločne fotografom. Herečka Saoirse Ronan (vľavo) a režisérka Greta Gerwig pózujú spoločne fotografom.

Dôvodom bolo tradičné slávnostné stretnutie spojené s pózovaním na oficiálny portrét. Najmä prítomné dámy pútali pozornosť, keďže aj tento „ležérny“ event je spojený so štýlovými kreáciami a luxusnou módou, ktorá je v hľadáčiku fotografov.

Herečka Saoirse Ronan pózuje médiám, kým jej...
Herec Timothee Chalamet. Nominovaný za výkon vo...
+9Speváčka a herečka Mary J. Blige, nominovaná za...

Pred objektívmi sa tak objavila napríklad herečka Saoirse Ronan nominovaná za výkon vo filme Lady Bird. Jej lososové šaty s prestrihom na hrudi od Cushnie et Ochs z nej urobili hotovú sexbombu. Podobný status sa spája aj s austrálskou herečkou Margot Robbie, ktorá si na akciu obliekla šaty vyrobené z tisícok skutočných pierok – od značky Chanel. Blondínka v nich pôsobila nežne a veľmi pôvabne.

Herečka Margot Robbie, nominovaná za výkon vo... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Margot Robbie Herečka Margot Robbie, nominovaná za výkon vo filme Ja,Tonya. Oblečená v šatách Chanel.

Pozornosť médií posledné mesiace púta aj herečka Allison Janney, nominovaná podobne ako Robbie za výkon vo filme Ja, Tonya. Práve v Janneyovej prípade sa však aj najčastejšie šušká o pravdepodobnosti zisku pozlátenej sošky. Hoci táto dáma prekročila už 60-ku, v pondelok popoludní vyzerala skvelo. Veď posúďte sami v galérii vyššie, kde nájdete aj ďalšie hollywoodske hviezdy prítomné na podujatí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Oscar #hviezdy #Margot Robbie #Saoirse Ronan #Allison Janney

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...