Záver erotickej ságy Päťdesiat odtieňov! Hviezdy ju uviedli v Paríži

Tretí (a dúfajme, že posledný) film zo série Päťdesiat odtieňov vstupuje v týchto dňoch do kín po celom svete. Celkom prvú premiéru absolvovali jeho hviezdy v Paríži.

07.02.2018 13:30
debata
Herecká dvojica Jamie Dornan a Dakota Johnson... Foto: Francois Mori
Jamie Dornan a Dakota Johnson Herecká dvojica Jamie Dornan a Dakota Johnson pózujú v Paríži na svetovej premiére filmu Päťdesiat odtieňov slobody.

Herečka Dakota Johnson a jej kolega Jamie Dornan pricestovali do metropoly Francúzska už pred pár dňami, aby tu spoločne uviedli záver príbehu netradičnej lásky medzi Anastasiou Steeleovou a Christianom Greyom. Fanúšikovia určite už vedia, ako dopadne – konieckoncov väčšina z nich čítala knihy. Ale obraz je obraz a popularita aj pôvaby dvoch ústredných hrdinov je veľkým lákadlom.

Herečka Dakota Johnson sa predviedla na...
Speváčka Rita Ora pózuje fotografom.
+3Spevák Liam Payne a speváčka Rita Ora...

Na slávnostnom premietaní v Paríži sa objavila Dakota Johnson v bielej kreácii Prada pošitej drobnými flitrami. Na bielu stavila aj ďalšia herečka z filmu a tiež speváčka titulnej skladby – kosovská rodáčka Rita Ora.

Dornan, ktorý je už niekoľko rokov idolom mnohých ženských diváčok, priviedol so sebou aj manželku Ameliu Warnerovú. Tá ho verne sprevádza na väčšine premiérových podujatí či vyhláseniach cien.

Do slovenských kín vstúpi novinka vo štvrtok, no už deň predtým čaká vybraných hostí špeciálne premiérové predstavenie aj s účasť známych tvárí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Paríž #Dakota Johnson #Jamie Dornan #Päťdesiat odtieňov slobody

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....