Drobová, Pallová či Husárová? Tu sú erotické detaily Sloveniek na premiére

Už aj do slovenských kín vstúpil tretí film zo série Päťdesiat odtieňov. Na premiére novinky s prívlastkom "slobody" sa objavili mnohé známe tváre.

08.02.2018 16:32
debata
Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová... Foto: Profimedia
Gabriela Drobová Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová prekvapila pomerne odvážnym dekoltom.

Do obchodného centra v Bratislave, kde sa tentoraz celkom netradične konala premiéra až v pokročilých večerných hodinách, dorazila napríklad bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová, herečka Zuzana Vačková či niekdajšia moderátorka a dnes riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová. Dve zo spomenutých dám sa vystrojili aj v duchu akcie – zvodne a provokatívne.

Moderátorka Jasmína Alagič na premiére filmu...
Lekárka Alena Pallová.
+2Speváčka a herečka Dáša " Mamba" Šarközyová a...

Päťdesiat odtieňov má prívlastok erotickej filmovej ságy a erotické boli aj detaily, ktoré si niektoré pozvané dámy zvolili. V prípade Drobovej to bola celkom výrazne vykúkajúca podprsenka, u Husárovej zase šnurovacie vysoké čižmy, ktoré mohli odkazovať na S/M motívy z tajnej miestnosti Christian Greya. A napríklad celebritná lekárka Alena Pallová volila pančuchy s veľkými okami.

Bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Foto: Profimedia
Veronika Husárová Bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová.

Svoju prvú moderovačku po oznámení správ, že sa stane moderátorkou novej Superstar, absolvovala Jasmína Alagič. Narozdiel od väčšiny dám stavila na decentný model bielych večerných šiat lemovaných perím. S kolegom Jurajom Bačom sa postarali o sprievod slávnostnej premiéry, ktorá pokračovala – ako inak – premietaním filmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Alena Pallová #Päťdesiat odtieňov slobody #Veronika Husárová #Gabriela Drobová #Jasmína Alagič

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...