Uff, diablica Šarköziová na bále odhalila priveľa! Očarila Štefánková

Kým úvodný ples tohto rok, Ples v opere, prekvapil decentnými a elegantnými kreáciami prítomných dám, uplynulá sobota na Bratislavskom bále sa niesla v celkom inom duchu. Bohužiaľ, často až vulgárnom.

12.02.2018 11:37
debata (9)
Moderátorka Janette Štefánková stavila na... Foto: Profimedia
Moderátorka Janette Štefánková stavila na červenú farbu, ale volila elegantne. Moderátorka Janette Štefánková stavila na červenú farbu, ale volila elegantne.

Večer si „vzali pod palec“ známe tváre zo stránok bulváru a zostali verné presne tomu, čo ich preslávilo na verejnosti – provokáciam. Natrieskané výstrihy či vysoké rozparky, často zbytočne vulgárne líčenie a úprava. Jednému by nestačilo obočie na to, aby ho mohol dvíhať nad tým, čo vidí.

Herečka Kamila Magálová si z Bratislavského...
Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred...
+3Moderátorka Janette Štefánková stavila na...

Podujatie zachraňovali aspoň dámy ako Kamila Magálová či napríklad moderátorka Janette Štefánková, ktoré stavili na eleganciu a plesovú etiketu. Príjemná bola aj módna voľba Andrey Heringhovej a speváčka Sisa Sklovska síce stavila na typickú opulenciu vzorov a zvodnosť strihu, ale celkový dojem bol dobrý.

Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred... Foto: Profimedia
Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred objektívmi. Zradil ju priodvážny dekolt. Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred objektívmi. Zradil ju priodvážny dekolt.

Prekvapivé faux pas sa však v tento večer pritrafilo inokedy pôvabnej Silvii Šarköziovej. Pôvabná ženská tvár formácie Cigánski diabli si totiž vzala šaty s odvážnym výstrihom a ten odhalil aj to, čo nemal. Kúsok intímneho miesta na prsníku.

Šarköziová sa síce istila nálepkou na bradavke, ale priehľadný trojuholník dekoltu odhalil jej kúsok priamo pri pózovaní na červenom koberci. Nabudúce by rozhodne mala byť opatrnejšia a čo sa výstrihov týka, rozhodne aj striedmejšia.

zväčšiť Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred... Foto: Profimedia
Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred objektívmi. Zradil ju priodvážny dekolt. Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred objektívmi. Zradil ju priodvážny dekolt.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kamila Magálová #Silvia Šarköziová #Bratislavský bál #Janette Štefánková

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....