Úsmev na perách a cena vo vrecku: Takto Magálová žiarila na bále!

Vedia to! Staršia generácia slovenských herečiek stále dokáže zaujať a najmä príjemne prekvapiť eleganciou a štýlom. Podarilo sa to aj Kamile Magálovej.

13.02.2018 00:00
debata
Herečka Kamila Magálová si z Bratislavského... Foto: Profimedia
Kamila Magálová Herečka Kamila Magálová si z Bratislavského bálu odniesla aj ocenenia Bratislavská čučoriedka.

Niekdajšia televízna hviezda a herečka, ktorá nezaháľa ani dnes, sa objavila cez víkend na známom Bratislavskom bále. Dôvodom bol aj fakt, že ju organizátori ocenili trofejou Bratislavská čučoriedka, ktorá sa každoročne udeľuje výnimočným umelcom.

Magálová si pre cenu prišla vo večernej kreácii výraznej kovovej modrej farby a pôsobila veľmi pôvabne a mladistvo. Pri pohľade na členku SND s výraznou ryšavou farbou vlasov by málokto tipoval, že tento rok oslávi už 68. narodeniny.

Herečka Kamila Magálová si z Bratislavského...
Silvia Šarköziová utŕžila trapas pred...
+3Moderátorka Janette Štefánková stavila na...

Magálovú nadchla aj možnosť prevziať si cenu, ktorej pôvod sa viaže k slávnemu humoristovi a hercovi Júliusovi Satinskému. „Je to pre mňa pocta, pretože ja som naozaj veľký patriot a Bratislavu mám veľmi rada. Narodila som sa tu, v centre som žila 42 rokov. Som veľmi rada, že organizátori vymysleli takúto krásnu akciu a že sa Bratislava zviditeľňuje. Mám pocit, že v Bratislave je nás pomaly už ako šafranu, ale také akcie ma zviditeľňujú a dúfam, že si tu ešte pár rokov požijem,“ uviedla ocenená Magálová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #elegancia #Bratislavská čučoriedka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...