Krásna Portman ako nová Serena? To sotva, ide jej to príšerne...

Herečka Natalie Portman je možno talentovaná pred kamerou, ale na tenisovom kurte to nie je žiadna sláva. Tvrdí to aspoň ona sama.

15.02.2018 08:40
debata
Herečka Natalie Portman vyzerala očarujúco v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Natalie Portman vyzerala očarujúco v šatách z kolekcie Valentino. Herečka Natalie Portman vyzerala očarujúco v šatách z kolekcie Valentino.

Oscarom odmenená hrdinka filmu Čierna labuť sa v rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneresovou priznala, že momentálne sa snaží naučiť tenisu a absolvuje lekcie so svojou dobrou kamarátkou. Veľmi jej to však nejde.

„Som v tom príšerná. Na jednej strane si myslím, že by ste mali robiť niečo, čo vás fakt baví, hoci ste v tom príšerná. Ale stále sú okolo paparazzi a ja som nervózna, lebo strieľam loptičku na všetky strany – na kurt vedľa nás a podobne,“ priznala sa 36-ročná hviezda.

„Raz som dokonca odrazila loptičku a nevedela som, kam zamierila. Snažila som sa ju očami nájsť a potom som zistila, že zostala uväznená priamo v rakete – vo výplete,“ podotkla so smiechom Portman.

Americko-izraelská kráska je aktuálne hviezdou novinky Annihilation, ktorá mala premiéru v utorok večer v Los Angeles. Na podujatí okrem Portmanovej nechýbali ani ďalšie známe dámy, medzi nimi napríklad Tessa Thompson, Gina Rodriguez či Jennifer Jason Leigh.

Herečka Natalie Portman vyzerala očarujúco v...
Herečka Jennifer Jason Leigh.
+6Alicia Machado na premiére filmu Annihilation.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #tenis #paparazzi #Natalie Portman #hra

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...