Zvodný výstrih diablice Šarköziovej opäť pútal pozornosť. Ohúrila aj spevom!

Len pred pár dňami sa violončelistka Silvia Šarköziová ocitla v centre (nie možno až tak želanej) pozornosti na Bratislavskom bále. Prihodilo sa jej totiž faix pas s príliš odhaľujúcim dekoltom.

15.02.2018 15:35
debata (2)
Silvia Šarköziová počas Valentínskeho koncertu... Foto: TASR, Pavol Zachar
Silvia Šarköziová počas Valentínskeho koncertu Cigánskych Diablov. Silvia Šarköziová počas Valentínskeho koncertu Cigánskych Diablov.

V stredu večer sa príťažlivá dáma a umelkyňa postavila pred objektívy (a tentoraz najmä fanúšikov) opäť. Jej povestný dekolt, ktorý púta pozornosť nejedného muža, nechýbal. Na prehnané odhaľovanie našťastie tentoraz neprišlo. Jediné, čo mohla tmavovláska ukázať, bolo jej umenie v hre na violončelo, ale tiež nie často poznané spevácke schopnosti. A podľa nadšených reakcií publika valentínskeho koncertu, sa jej to podarilo na jednotku.

V popredí Silvia Šarköziová a Ernest Šarközi... Foto: TASR, Pavol Zachar
V popredí Silvia Šarköziová V popredí Silvia Šarköziová a Ernest Šarközi počas Valentínskeho koncertu Cigánskych Diablov a ich hostí 14. februára 2018 v Bratislave.

Stredajšia akcia v Bratislave bola oslavou rytmov, hudby a vášne, ktorú prináša. Objavili sa skladby rómske, židovské, či slovenské a ruské a nechýbali ani vlastné kompozície Cigánskych diablov. Pre divákov si pripravili bohatý program, ktorého súčasťou boli aj hostia – speváčka Mária Čírová, Robo Grigorov a mladý huslista Roman Kim.

Vo štvrtok sa s týmto programom predstavia účinkujúci aj v Nitre. Cigánski Diabli spolupracujú s mnohými poprednými symfonickými orchestrami, dirigentmi, spevákmi a inštrumentalistami rozličných hudobných žánrov. Na svojom konte majú päť vydaných albumov. Vedúci orchestra Ernest Šarközi je autorom muzikálu Prekliatie, ktorý mal premiéru 21. januára tohto roku v Divadle Nová scéna.

Speváčka Mária Čírová počas Valentínskeho... Foto: TASR, Pavol Zachar
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová počas Valentínskeho koncertu Cigánskych Diablov a ich hostí v Bratislave.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #hudba #dekolt #Mária Čírová #pozornosť #Silvia Šarköziová

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...