Je to vôbec možné? Francúzska diva oslávila 64, vyzerá ako študentka

Zdá sa to priam neuveriteľné! Dievčenský šarm a sexepíl, ktorým disponuje francúzska herečka Isabelle Huppert, opäť úradoval. A to ide o dámu v dôchodkovom veku.

19.02.2018 00:00
debata
zväčšiť Herečka Isabelle Huppert vyzerala na festivale... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Isabelle Huppert Herečka Isabelle Huppert vyzerala na festivale v Berlíne výborne.

Áno, francúzska filmová hviezda oslávila už 64. narodeniny – podľa tohto údaju by už teda mala skôr užívať penziu a oddychovať. Huppert, ktorá bola minulý rok nominovaná na Oscara za výkon vo filme Elle, však nič podobné neplánuje. Aj na filmový festival v Berlíne priniesla novú snímku – drámu Eva.

Huppert v nej stvárnila prostitútku, ktorá sa tomuto povolaniu venuje už dlhé roky a napriek tomu, že patrí k zrelým ženám, stále má dostatok zákazníkov. Ak sa niekomu taká úloha dá uveriť, potom je to práve Isabelle Huppert.

Herečka Isabelle Huppert počas premiéry filmu... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Herečka Isabelle Huppert počas premiéry filmu Eva na festivale v Berlíne. Herečka Isabelle Huppert počas premiéry filmu Eva na festivale v Berlíne.

Na červenom koberci sa objavila v trblietavom svetlom nohavicovom kostýme, ktorý doplnila striebornými sandálmi na platforme. A výsledok bol naozaj ohurujúci. Len málokto by si pomyslel, že táto dáma má už 64 rokov.

Podobne však zaujala v Berlíne počas prvého slávnostného večera aj britská herečka Helen Mirren. Tá je od Huppertovej staršia o osem rokov, ale v kovovosivej róbe od Rami Al Ali vyzerala o desaťročia mladšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #vek #herečka #pôvab #Berlinale #Isabelle Huppert #Eva

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...