Zaoblila sa už poriadne! Kate sa chváli bruškom aj pred módnou elitou

Na nedeľňajšom vyhlásení cien BAFTA bolo jasne vidieť, že tehotenstvo vojvodkyne Catherine pokročilo do druhej polovice. Svoje obliny vystavila aj nasledujúci deň na akcii v Buckinghamskom paláci.

21.02.2018 00:00
debata (1)
Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge... Foto: Reuters, POOL
Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie boli hostiteľkami recepcie pre módnych tvorcov z Commonwealthu.

Manželka princa Williama spoločne s vojvodkyňou z Essexu Sophie hostili dizajnérov a členov módnej obce v rámci štartu londýnskeho týždňa módy. Priestory kráľovského oficiálneho sídla sa stali miestom aj pre expozíciu návrhov dlhodobo udržateľnej módy od tvorcov z celého Commonwealthu.

Ako to však už býva v prípade Kate, keď sa objaví v spoločnosti, veľká časť pozornosti sa sústredí na ňu. A platilo to aj tentoraz, keď brunetka vyrazila za svojimi hosťami v šatách s kvetinovým vzorom od dizajnéra Erdema. Rovnakú značku volila na tento deň aj šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour.

zväčšiť Vojvodkyňa Catherine z  Cambridge (vľavo) sa... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) sa zhovára s dizajnérkou Stellou McCartneyovou (v strede) a Annou Wintourovou z amerického magazínu Vogue. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) sa zhovára s dizajnérkou Stellou McCartneyovou (v strede) a Annou Wintourovou z amerického magazínu Vogue.

Práve s ňou zjavne čoskoro trojnásobná mama s úsmevom rozoberala svoje tehotenstvo a pýšila sa zaobleným bruškom. Príťažlivá členka britskej kráľovskej rodiny sa už niekoľko rokov umiestňuje v rebríčkoch najštýlovejších osobností Veľkej Británie. Očakáva sa však, že jej pozíciu môže už čoskoro uchmatnúť budúca švagriná – herečka Meghan Markle, s ktorou sa v máji ožení Williamov mladší brat – princ Harry.

Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge... Foto: Reuters, POOL
Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #vojvodkyňa Catherine #móda #bruško

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...