Šok pre módny svet: Kráľovná Alžbeta II. na prvej prehliadke svojho života!

Tomu sa hovorí vzácny hosť v prvom rade! Na prehliadke Richarda Quinna v Londýne si sadla medzi známe osobnosti módy aj britská kráľovná Alžbeta II. Stalo sa tak vôbec prvýkrát v jej 65 rokov dlhom období vládnutia.

21.02.2018 10:31
debata (8)
zväčšiť Britská kráľovná Alžbeta II. (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Britská kráľovná Alžbeta II. (vľavo) a šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour sa stretli v prvom rade prehliadky Richarda Quinna v Londýne. Britská kráľovná Alžbeta II. (vľavo) a šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour sa stretli v prvom rade prehliadky Richarda Quinna v Londýne.

Britská panovníčka, ktorej na podujatie priniesli vlastné plastové dizajnérske kreslo, zasadla na prehliadke vedľa slávnej šéfredaktorky amerického magazínu Vogue. Niektorí módni nadšenci sa v internetových diskusiách neubránili prirovnaniam nazvať obe dámy „Jej veličenstvo a Jej veličenstvo“. Dôvodom je, že Wintour, ktorá pochádza z Veľkej Británie, je považovaná za najmocnejšiu ženu módneho priemyslu a od jej názoru či priazne sa odvíja kariéra mnohých módnych tvorcov.

zväčšiť Britská kráľovná Alžbeta II. (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Yui Mok
kráľovná Alžbeta II. Britská kráľovná Alžbeta II. (vľavo) a šéfredaktorka amerického magazínu Vogue Anna Wintour sledujú prehliadku Richarda Quinna počas londýnskeho týždňa módy.

Kráľovná Alžbeta II. sa na prehliadke objavila vôbec prvýkrát vo svojom živote – to znamená, že túto atmosféru si vychutnala ako 91-ročná. Podľa záberov z akcie sa uprene pozerala na mólo, ale neváhala niektoré modely tiež komentovať v rozhovore s Wintourovou alebo Caroline Rushovou, šéfkou organizácie British Fashion Council.

Panovníčka oblečená do pastelového belasého kostýmu od Angely Kellyovej, ozdobeného brošňou zo Swarovski kryštáľov, sa neobjavila však na prehliadke náhodne. Prejavila tak podporu britskej kráľovskej rodiny odevnému a módnemu priemyslu, ktorý krajine prináša celosvetovo veľké zisky. Zároveň odovzdala cenu pre dizajnéra roka a to práve samotnému Quinnovi.

zväčšiť Britská kráľovná Alžbeta II. (v strede) sedí... Foto: SITA/AP, Yui Mok
kráľovná Alžbeta II. Britská kráľovná Alžbeta II. (v strede) sedí vedľa šéfredaktorky amerického magazínu Vogue Anny Wintourovej (vpravo) a Caroline Rushovej, šéfky British Fashion Council počas prehliadky dizajnéra Richarda Quinna v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #prehliadka #móda #Anna Wintour #kráľovná Alžbeta II. #Richard Quinn

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...