Móda hviezd na Brit Awards! Gýč, nuda aj sfušovaný botox Kylie Minogue

Stredajší večer v Londýne patril výročným hudobným cenám Brit Awards. Kým iba pár dní predtým sa na vyhlásení BAFTA striedali elegantné a šarmantné herečky, tentoraz sa večer niesol v rozpačitej nálade.

22.02.2018 10:30
debata
Speváčka Dua Lipa v kreácii Giambattista Valli... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Speváčka Dua Lipa v kreácii Giambattista Valli Couture. Speváčka Dua Lipa v kreácii Giambattista Valli Couture.

Populárna hudba je už dlhodobo o snahe zaujať – či už pomocou sexi póz, odhaľujúcich šiat, alebo provokatívnych gest. Tomu sa prispôsobuje aj prezentácia speváckych hviezd. Na červenom koberci v stredu večer však bolo len málo takých, ktorí zaujali a zároveň nepôsobili ako bizarný módny úkaz.

Speváčka a televízna osobnosť Alesha Dixon v...
Asistenti pomáhajú speváčke Dua Lipa s jej...
+27Maya Jama.

Dve najväčšie hviezdy večera, speváčky Dua Lipa a Rita Ora sa rozhodli pre opulentné masívne róby. Prvá stavila na tylovú kaskádu volánov z dielne Giambattista Valli Couture. Na fotografii možno efektné, ale skôr ako nejaký pozoruhodný módny experiment, než čosi, čo môže byť relevantné v móde pre široké vrstvy. Pri Rite Ore sa situácia opakovala – akurát namiesto cukrovej vaty tylu ju štylistka navliekla do záplavy pštrosieho peria. Róba z kolekcie Ralph & Russo Couture fungovala o kúsok lepšie ako tylové prevedenie u Lipy – stále však išlo o balans na hranici gýčovitosti a pre slabšie povahy to mohlo k nemu ľahko smerovať.

zväčšiť Speváčka Rita Ora v kreácii Ralph &... Foto: Reuters, EDDIE KEOGH
Speváčka Rita Ora v kreácii Ralph & Russo Couture. Speváčka Rita Ora v kreácii Ralph & Russo Couture.

Medzi pozvanými hviezdami nechýbali ani domáce speváčky Ellie Goulding, Paloma Faith či napríklad austrálska hviezda Kylie Minogue. V prípade prvých dvoch sa módna voľba skrátka nevydarila. Gouldingovej červený model od Stelly McCartney, s inšpiráciou v estetike 80-tych rokov, na Gouldingovej nefungoval. Namiesto moderne pôsobila skôr akoby sa vrátila v čase kamsi na britské predmestie. U Faithovej metalická róba pôsobila vyslovene nevkusne v kombinácii s jej účesom a líčením.

Speváčka Kylie Minogue v kombinácii Ralph... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Speváčka Kylie Minogue v kombinácii Ralph & Russo. Speváčka Kylie Minogue v kombinácii Ralph & Russo.

Speváčka Minogue síce voľbou šiat a trenčkotu Ralph & Russo neurazila, bola tu však iná vec, ktorá sa nedala nevšimnúť! Kylie pózovala na červenom koberci a jedno obočie mala celý čas viditeľne vyššie ako druhé. Možno sa len čudovala, poviete si. Lenže, takto to zostalo po celý čas a zjavne ide o nesprávne aplikovaný botox na vyhladenie vrások.

Módnu situáciu na Brit Awards tento rok museli zachrániť americké hviezdy. Stále ešte tínedžerská hviezda Millie Bobby Brown v bodkovaných šatách Rodarte vyzerala rozkošne a zároveň elegantne. Americká topmodelka Hailey Baldwin síce experimentovala s čiernym rúžom, ale výsledok v kombinácii s trblietavými modro-čiernymi šatami Ralph Lauren bol na jednotku. Ďalšie hviezdy si pozrite v galérii.

Topmodelka Hailey Baldwin v šatách z kolekcie... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Topmodelka Hailey Baldwin v šatách z kolekcie Ralph Lauren. Topmodelka Hailey Baldwin v šatách z kolekcie Ralph Lauren.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Rita Ora #Brit Awards #Kylie Minogue #Millie Bobby Brown #Dua Lipa

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....