Kráska z Winnetoua má dnes 73! Vyzerá skvelo a pomáha jej láska

Nemecké hviezdy sa stretli vo štvrtok v Hamburgu, kde sa rozdávali filmové ceny Zlatá kamera. Okrem tých súčasných nechýbali ani veteráni a veteránky nemeckej kinematografie.

24.02.2018 00:00
debata (14)
Nemecká herečka Uschi Glas. Foto: Reuters, MORRIS MAC MATZEN
Nemecká herečka Uschi Glas. Nemecká herečka Uschi Glas.

Na červenom koberci sa objavila aj herečka Uschi Glas, známa slovenským divákom z viacerých televíznych filmov, ale tiež ako indiánka Apanači z filmu Winnetou a miešanka Apanači, ktorý vznikol mimo (ako extra pokračovanie) slávnej série o indiánskom bojovníkovi.

Glasovú kedysi považovali za sexsymbol a hoci dnes už má dávno po sedemdesiatke, stále vyzerá veľmi príťažlivo a udržiavane. Potvrdila to aj na červenom koberci v Hamburgu, kde sa objavila vo vzorovaných šatách s naznačeným rozparkom.

zväčšiť Nemecká herečka Uschi Glas a jej kolega Götz... Foto: Jadran Film
Uschi Glas a jej kolega Götz George Nemecká herečka Uschi Glas a jej kolega Götz George vo filme Winnetou a miešanka Apanači.

Sedemdesiattriročná herečka sa udržiava vo forme pravidelnými prechádzkami, cvičením, ale tiež striedmou stravou. Pomáha jej však údajne aj láska. Od roku 2005 je Glas vydatá za konzultanta Dietera Hermanna, ktorý je od nej mladší o osem rokov. „Dnes už viem, aký krásny môže byť život, ak s vaším mužom harmonizujete. Medzi mnou a Dieterom je veľa zhody. Ak to medzi dvoma ľuďmi klape, aj kvalita ich spoločného života sa enormne zvýši,“ uviedla pred časom v rozhovore pre Bunte.

Nemecká herečka Uschi Glas.
Nemecký spevák Thomas Anders a jeho manželka...
+12Herec Liam Neeson.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vek #herečka #manžel #pôvab #Winnetou #Uschi Glas

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...