Smotánka Česka aj Slovenska plesala v Prahe: Takto vyzerali dámy!

Hoci oficiálne je už plesová sezóna skončená, uplynulý víkend sa v Prahe zabávali českí aj slovenskí hostia na plese, ktorý má príznačný názov - Česko-Slovenský.

26.02.2018 09:18
debata (3)
Sestry Carmel (vľavo) a Celeste Buckingham. Foto: Česko-Slovenský ples/ Pavel Dvořák
Sestry Carmel (vľavo) a Celeste Buckingham. Sestry Carmel (vľavo) a Celeste Buckingham.

Bola to výnimočná príležitosť pre mnohé dámy vyraziť na podujatie a predviesť sa vo večerných šatách. Medzi hosťami akcie nechýbala ani tento rok speváčka Celeste Buckingham, ktorej robila spoločnosť aj sestra Carmel. Ďalšie súrodenecké duo zastúpili sestry Daniela a Veronika Nízlové.

Pozvanie tento rok znovu prijala aj Lucia Hablovičová, ktorú na podujatie obliekla značka Hellenski, za ktorou stojí dizajnérka Ema Klein. Hablovičová provokovala pomerne výrazným rozparkom.

Moderátormi večera bola Zorka Hejdová a Roman...
Na podujatí sa zúčastnila aj Lucia Hablovičová....
+21Moderátorkou večera bola Zorka Hejdová.

Aj ďalšia Slovenka, herečka a cestovateľka Andrea Kerestešová prekvapila zvodnou večernou toaletou. Čierna kreácia zložená zo sukne a priehľadného topu s rolákovým golierikom odhaľovala jej hladkú čiernu podprsenku.

Jednu z najkrajších rób večera predviedla bývalá Miss a moderátorka televízneho spravodajstva Gabriela Kratochvílová. Červená kreácia na jedno rameno, ktorá obkresľovala jej tehotenské krivky, jej robila skvelú službu a hnedovláska vyzerala skrátka očarujúco.

Moderátorka a bývalá Miss Gabriela... Foto: Česko-Slovenský ples/ Pavel Dvořák
Moderátorka a bývalá Miss Gabriela Kratochvílová Lašková. Moderátorka a bývalá Miss Gabriela Kratochvílová Lašková.

Podobne sa vydaril výber aj speváčke Monike Bagárovej. Zlatá kreácia bez ramienok bola na pohľad síce celkom jednoduchá, ale plnila svoj účel – zdôraznila pôvaby mladej speváčky, ktorú tentoraz sprevádzal na akcii aj partner Dávid Hodek.

Medzi hosťami večera nechýbal ani Vašo Patejdl, herec Martin Dejdar či herečka Hana Gregorová. O moderovanie akcie sa postarala česká moderátorka Zorka Hejdová a slovenský herec Roman Pomajbo.

Na podujatí nechýbala ani speváčka Monika... Foto: Česko-Slovenský ples/ Pavel Dvořák
Na podujatí nechýbala ani speváčka Monika Bagárová. Na podujatí nechýbala ani speváčka Monika Bagárová. Vzala so sebou aj svojho partnera Dávida Hodeka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Monika Bagárová #Gabriela Kratochvílová #Česko Slovenský ples

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...