Optická ilúzia! Krásna Lawrence ako naostro, ale na modelku si netrúfla...

Ďalšia z premiér filmu Červená volavka sa konala v pondelok podvečer v New Yorku. Nechýbala, samozrejme, hlavná hviezda - herečka Jennifer Lawrence, v provokujúcej večernej róbe.

27.02.2018 11:55
debata
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu Červená volavka v New Yorku. Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu Červená volavka v New Yorku. V kreácii Christian Dior Haute Couture.

Blondínka, ktorá stvárnila v snímke tajnú agentku vychovávanú v ústave pre mladé ženy, z ktorých robia efektívne smrtiace zbrane a špiónky, sa objavila na premietaní v kreácii Christian Dior Haute Couture. Nikoho asi neprekvapí, že opäť volila túto značku – Lawrence je jej globálnou reklamnou tvárou už niekoľko rokov.

Už prvý pohľad na 27-ročnú krásku zaujal – na prvý pohľad to totiž vyzeralo, že herečka má pod priehľadným živôtikom len odhalenú kožu a že sa vybrala do spoločnosti výrazne odhalená. Išlo však len o optickú ilúziu – samozrejme, že herečke šaty podšili telovou látkou.

Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu Červená volavka v New Yorku. Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu Červená volavka v New Yorku.

Na nedávnej prehliadke kolekcie, ktorá sa konala pred mesiacom v Paríži, bola modelka o niečo odvážnejšia. Pred objektívmi z celého sveta kráčala v rovnakých šatách, ktorým však podšívka chýbala. Bolo by zaujímavé vidieť, aký masívny záujem by hviezda vyvolala v prípade, že by sa jej intímne partie dostali do pozornosti. To by však asi musela byť iná ako americká hviezda.

Modelka v kreácii Christian Dior Haute Couture... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Modelka v kreácii Christian Dior Haute Couture Modelka v kreácii Christian Dior Haute Couture - šatách, ktoré na sebe predviedla Jennifer Lawrence.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #Jennifer Lawrence #Christian Dior #Červená volavka

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...