Kolumbijská bohyňa prišla ako kvetina! Jej sexi telo rozkvitlo

Charitatívny večer prilákal do Beverly Hills okrem Sofie Vergara aj Stevena Spielberga či Ritu Wilsonovú.

28.02.2018 11:30
debata

Sofia Vergara sa ako krásna kvetina predviedla na červenom koberci charitatívneho podujatia nadácie pre boj s rakovinou, ktorú organizovala Women's Cancer Research Foundation. 45-ročná hviezda seriálu „The Modern Family“ a najlepšie platená televízna herečka vyzerala pred objektívmi sviežo a zvodne zároveň.

Sofia Vergara počas charitatívnej akcie na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sofia Vergara Sofia Vergara počas charitatívnej akcie na podporu boja proti rakovine - Women's Cancer Research Foundation v Beverly Hills.

Kolumbijská bohyňa predviedla vo výrazných šatách opálenú pokožku a pekný dekolt, na perách jej žiaril tmavý rúž. Nezabudla ani na šperky, na večer zvolila výrazné náušnice posiate zelenými kameňmi, na ruke mala diamantový náramok. Počas akcie sa po jej boku pohyboval jej manžel, herec Joe Manganiello.

Návrhár Tom Ford a  Rita Wilson počas... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Tom Ford Návrhár Tom Ford a Rita Wilson počas charitatívnej akcie na podporu boja proti rakovine - Women's Cancer Research Foundation v Beverly Hills.

Okrem televíznej hviezdy prišli večer nadácie podporiť aj ďalšie slávne tváre – manželka Toma Hanksa, Rita Wilson, dorazila v sprievide návrhára Toma Forda a manželského páru Steven Spielgerg a Kate Capshaw. Wilson bola sama onkologickou pacientkou, keď bojovala s rakovinou prsníka, ochorenie jej diagnostikovali v roku 2014. Liečba ju pripravila o oba prsníky.

Speváčka Jennifer Hudson počas charitatívnej...
Návrhár Tom Ford a  Rita Wilson počas...
+3 Sofia Vergara počas charitatívnej akcie na...

Po boku Spielberga sa usmievala Kate Capshaw, ktorá je manželkou oscarového filmára takmer 30 rokov, spoločne vychovali 5 detí. Na červených kobercoch sa zvyčajne objavujú bok po boku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sofia Vergara #Steven Spielberg #Rita Wilson

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...