Postavička Witherspoonovej v porovnaní s jej dcérou? Posúďte sami

Sú takmer nerozlučné. Namiesto manžela sprevádza oscarovú herečku Reese Witherspoon (41) na mnohých spoločenských udalostiach jej 18-ročná dcéra.

02.03.2018 13:00
debata

Ava Phillippe, ktorej otcom je herečkin exmanžel, Ryan Phillippe, sa pred objektívmi cíti dobre. Bok po boku sa dve sympatické blondínky predviedli aj na nedávnej premiére filmu A Wrinkle In Time. Vo filme s hviezdnym obsadením si práve Witherspoon zahrala jednu z rolí. Podobne ako Oprah Winfrey, Storm Reid či Chris Pine.

Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej dcéra... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej dcéra Ava Phillippe. Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej dcéra Ava Phillippe.

41-ročná kráska zažiarila v trblietavých vínovočervených šatách značky Michael Kors s asymetrickým dekoltom. Jej krásna tínedžerka zvolila dievčenskejšie šaty – prišla v jednoduchých čiernych mini a lodičkách na niekoľkocenti­metrových podpätkoch rovnakej farby.

Herečka Tracee Ellis Ross v kreácii Michael Kors.
Herečka Laura Dern.
+19Herec Anthony Anderson a herečka Angela Bassett.

Sexi postavička Reese smelo konkurovala figúre jej dcéry. Obsadzovaná herečka sa porovnávania s Avou rozhodne báť nemusí, vždy obstojí na jednotku. Okrem dcéry pochádza z manželstva s hereckým kolegom, ktoré trvalo v rokoch 1999 až 2007, aj ich 14-ročný syn Deacon.

Herečka a moderátorka Oprah Winfrey si v snímke... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Oprah Winfrey si v snímke A Wrinkle in Time Herečka a moderátorka Oprah Winfrey si v snímke A Wrinkle in Time zahrala jednu z hlavných úloh.

So svojím druhým manželom, umeleckým agentom Jimom Tothom, má hviezda ešte 5-ročného syna Tennesseeho. Na premiére sa v spoločnosti týchto dvoch dám predviedla aj Oprah Winfrey či exotická Storm Reid.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherpsoon #Wrinkle in time

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...