Uma Thurman má svoj mladý klon! Pozrite sa, toto je jej 19-ročná dcéra

S manželkou Umou Thurmanovou kedysi patrili medzi miláčikov Hollywoodu. Ich nečakaný rozvod prekvapil. Herec Ethan Hawke má však konečne "náhradu".

05.03.2018 00:00
debata (5)
Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke, ktorej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke, ktorej matkou je herečka Uma Thurman, na červenom koberci.

Známy umelec a filmár sa v sobotu večer objavil na vyhlásení cien Film Independent Spirit Awards a spoločnosť mu na červenom koberci robila dáma, nápadne podobná jeho bývalej životnej partnerke. Nie je to však žiadne prekvapenie. A nejde o žiaden mladší klon. Teda vlastne áno, ale pokrvný!

Hawke totiž na vyhlásenie cien vzal so sebou 19-ročnú dcéru Mayu Hawkeovú, ktorej mamou je práve slávna hollywoodska hviezda. Zdedila po nej pôvab aj patričnú výšku, keďže Thurman sa radí medzi najvyššie herečky v Hollywoode. Mladučká Maya v kvetinových šatách Zac Posen pôsobila na červenom koberci veľmi uvoľnene a spokojne.

Herečka Saoirse Ronan v kreácii Prada.
Herečka Allison Janney v kreácii od Pamely...
+14Herečka Elizabeth Olsen v kreácii Zuhair Murad.

Po rodičoch pritom nezdedila len slávne meno, ale zdá sa, že aj chuť a lásku k herectvu. Koketuje s ním už pár rokov a nedávno sa dočkala vytúženého úspechu. Role v populárnom seriáli Stranger Things. Maya by sa mala objaviť v jeho tretej sérii, ktorá sa však na obrazovky dostane až v roku 2019. Okrem toho má vraj ešte niekoľko menších projektov.

Mimochodom, zdá sa, že slávni rodičia majú deti takpovediac podelené. Keď pred časom oceňovali Thurmanovú na filmovom festivale v Karlových Varoc, spoločnosť jej robili všetky tri deti – dve od Hawkea – dcéra Maya aj syn Levon a tiež najmladšia Luna.

zväčšiť Umu Thurman vo Varoch sprevádza aj syn a  dcéra. Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
Uma Thurman Umu Thurman vo Varoch sprevádza aj syn a dcéra.
5 debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #sláva #dcéra #Ethan Hawke #Maya Hawke

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....